Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan gáz hogy azért nem akarok barátnőt és vagyok inkább egyedül, mert nekem fárasztó a férfi szerep? (randira meghívás, udvarlás, első randin fizetni, tenyerén hordozni a nőt stb.)
Nos vannak bizonyos dolgok, amiket ha egy felnőtt ember nem csinál meg, mert “én ezt utálom”, akkor nem tekinthető felnőtt embernek, csak egy nagy gyereknek. Még ha csak 1-1 dolog lenne, amit megcsinálsz a másik helyett, az oké, az teljesen normális, hogy 1-2 dolgot felvállaltok a másik helyett kölcsönösen, de te tényleg konkrétan az anyukája lettél egy felnőttnek, bakker ki nem tud időpontot foglalni az orvoshoz, amikor az csak egy telefon?! :DDDD
Ilyen szintű életképtelenséget fel nem tudom fogni, mivel lehet ellensúlyozni.
10: Köszönöm, hogy megosztottad! Őszintén örülök, hogy boldognak érzed magad, ugyanakkor ettől tartottam... hogy nincs kivétel mégsem. Soha nem láttam még olyat, aki ne várná el minimum a főzést. Akivel ha közlöm, hogy magamra sem vagyok hajlandó az év egyetlen napján sem főzni, hanem megoldom máshogy vagy abba sem halok bele, ha nincs minden nap főtt étel, akkor ezt képes lenne jól fogadni. Ahhoz meg már öregnek érzem magam, hogy abban higgyek, egyszer találkozom majd valakivel, akivel annyira odáig leszünk egymásért, hogy még ezt is vállalom. Nem tudok elképzelni ilyen férfit. De ja, a kérdezőnek hátha szerencséje lesz egy nővel...
7
#14-es, ha ketten lennénk a férjemmel, én se nagyon főznék, és nem lenne ezzel semmi baja. Mindketten időnként főznénk valamit, ha kedvünk tartja, de nem várná el senki senkitől. Azonban van 3 gyerekünk. Most sem várná el hogy főzzek, csak az a baj, hogy akkor nem lenne mit ennie a családnak, mert rendelni ennyi embernek már bazidrága volna, ő meg estig dolgozik. Én viszont meg tudom csinálni napközban babával, így nálunk ez a racionális és gazdaságos munkamegosztás.
A gyerekvállalással sok jól beállt egyensúly felborul. Ha a kérdező talál egy nőt, aki mindent felesben akar fizetni, és egyenlő felekként alkotnak gazdasági közösseget, ott is fel fog borulni az egyensúly, amikor a nő a fizetésének a töredékét kapja gyed/gyes alatt.
Nemhiába nem éli túl egy rakás kapcsolat a családalapítással járó megpróbáltatásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!