Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit hogyan csináljak, és mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit hogyan csináljak, és mire figyeljek egy társkeresőn, hogy több esélyem legyen, illetve felkeltsem a nők érdeklődését?

Figyelt kérdés

Van egy régi kedves szomszédom. Ő nő, de nem vagyunk egymáshoz valók.

A lényeg, hogy ő is fent van társkeresőn és mutatott pár dolgot.

Kap naponta vagy egy tucat olyan levelet, hogy: Szia, Hello, Mizus...

Azt mondta ezeket el se olvassa.

Mutatott pár fotót, na azok tényleg olyanok voltak a pasikról mint egy börtön fotó.

Leírást is mutatott. Ott is volt ahol csak nagyokat nevettünk...

A kérdésem, hogy mire figyeljek?

Pl. milyen egy jó fotó?

Mit írjak a leírásomban? Fizetésemről írjak pl? Vagy arról, hogy hol voltam már nyaralni? Vagy a munkámról? Hobbijaimról?

És a legfontosabb!!!

Hogy/ mit írjak egy lánynak, hogy vissza is írjon?

Fiúk, lányok is írhatnak, csak segítsetek kérlek. 🙂

Köszi

2023. dec. 30. 00:26
 1/8 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem kb így néz ki egy jó bemutatkozó:

Xy (név) x éves, z helyen lakom. vannak/nincsenek állataim, gyerekeim, mély vallásos, vegán, egyéb az átlagtól eltérő vagyok, ha az vagy. Ezt dolgozom (röviden pl. Futár, gépészmérnök, festő)

Mit szeretek csinálni szabadidőmben... ha van valami, ami szenvedély és nagyon szereted, arról kicsit bővebben írni.

Abba, hogy mennyit keresel, hol jártál (hacsak valamiért nem fontos), mid van nem mennék bele. Vagy nagyzolásnak, vagy magyarázkodásbak tűnik jellemzően és egyik se jó.

2023. dec. 30. 01:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vágj komoly fejét és ne húzd össze a szemöldöködet, mintha mérges lennél. Csinálj magadról ugyanabból a szögből 10 képet kb. A legjobbat kiteszed. A háttérben valami mozgalmas dolog látszódjon pl természet. Egy sötét szoba leeresztett redőnyökkel nem a legjobb. Az sem, ha rendetlenség van. A tükör előtt teljes alakos szelfifotót felejtsd el! Az már nem divat. Egyébként is a csitrik csinálják.
2023. dec. 30. 01:24
 3/8 anonim ***** válasza:
51%

Ha nincs ötleted bemutatkozó szövegre most kértem meg a chatgpt-t és kreált nekem egyet.

"Üdvözöllek! 35 éves vagyok, életvidám és nyitott személyiségű. Szeretek különböző tevékenységeket felfedezni, legyen az egy egyszerű séta a természetben vagy egy izgalmas utazás. Az élet minden pillanatát szeretem megélni, és szeretném ezt megosztani valakivel, aki szintén értékeli a kis dolgok szépségét. Ha érdekel a jó beszélgetés, a nevetés és az együtt töltött idő, akkor talán Te vagy az, akit keresek. Szeretném megtalálni azt a különleges embert, aki mellett boldog és teljes lehet az életem. Ha hasonló értékrenddel rendelkezel és kész vagy egy tartalmas kapcsolat kialakítására, akkor várom, hogy megismerjünk!"

Persze kell egy kis módosítás, de nagyjából oké. Ha nincs ötlet, akkor chatgpt!

2023. dec. 30. 01:28
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
A profilképeden nézz ki olyan jól, mint Johnny Depp, Brad Pitt és George Clooney együttvéve kétszer! Ha ez nem megy, soha egy nő sem fogja még csak elolvasni sem, amit írsz.
2023. dec. 30. 07:45
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha már képet csinálsz magadról, akkor normálisan öltözz fel először is, a hajad is jól álljon, ha szemüveges vagy, akkor ne vedd le a fotó készítésekor, mert azzal becsapod a "nőt", mosolyogni, akár úgy is, hogy a fogad is látszódjon, előtte persze moss fogat, és nagyjából ennyi. Semmi extra egyébként. Mit kell ráfeszülni erre?
2023. dec. 30. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

A fotókról:

[link]

2023. dec. 30. 11:03
 7/8 anonim ***** válasza:
14%
Nem tudom, hogy már megint mi a f*szért pontoztak le!!! Mondjuk az látszik a lepontozókon, hogy többségük biztos egy rusnya f*sz és nekik a normális kép sem segít, vagy megint az a tévképzetük, hogy márpedig menő autóval meg kigyúrt tetováltan kell fényképezkedni mert a csajok arra buknak. :DD
2023. dec. 30. 11:05
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Akkor most menj vissza a szomszédasszonyodhoz és kérd meg, hogy azokat mutassa meg, akiknek visszaírt.

De lehetőleg úgy, hogy ne szelektálja ki őket, hanem sorban mutassa meg az utolsó 10et mondjuk.

2023. dec. 30. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!