Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyász időszak alatt helytelen dolog-e ismerkedni, és viszonozni valakinek az érdeklődését, és a közeledését?
Nyilván (legalábbis szerintem) ilyenkor az volna a helyes, ha finoman közlöm az illetővel, hogy gyász időszak van, és most nem volna helyes, ha ilyesmivel foglalkoznék
nem létezik ilyen szabály, mindenki úgy gyászol ahogy jónak látja
az én nagymamámról pl pontosan tudom, hogy adna egy tockost hogy otthon sírdogálok miatta, ahelyett hogy boldog lennék és élném az életem
ez alapján dönts, ha úgy érzed, a mama forogna a sírjában emiatt, akkor a lelkiismereted miatt offold a csajt
Az anyukád már egy éve meghalt - szerintem semmi kivetnivaló nincs az ismerkedésben...
A "gyász időszak" nem szülő-gyerek viszonyra vonatkozik, még régebben sem votl így!
Ha valaki a felségét/férjét vesztette el, akkor illett betartani az egy évet... De ugye ez más tészta....
Akár riasztó is lehet a lány számára, hogy még mindig az egy éve elhúnyt édesanyád szoknyája szélét fogod.....
Nem bántásból írom, de nőként így gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!