Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyász időszak alatt helytelen dolog-e ismerkedni, és viszonozni valakinek az érdeklődését, és a közeledését?
És mi az, amit valójában érzel? Mert minden második szavad az, hogy "mi lenne helyes?".
Ha úgy érzed gyászolni szeretnél, írd meg a lánynak. Ha viszont kész lennél ismerkedni, hát hajrá. De ne mindent aszerint csinálj, hogy "mi lenne helyes".
Nincs kötelető gyászidőszak.
Szerinted a nagymamád azt szeretné, hogy szaladni hagyj egy lányt, aki akár az igazi is lehetne? Neki már mindegy.
Ha az én (nem létező) fiam miattam utasítana vissza valakit én adnék neki egy atyai pofont ;)
De természetesen tégy úgy ahogy jónak látod
Én annyira baromságnak tartom ezeket a gyászidőszakos szabályokat. Nehogymár egy hagyomány döntse el, hogy nekem hogyan kell gyászolnom... Nem az határozza meg, mennyire gyászolok valakit, hogy otthon roskadok a magányban. Van, akinek ilyenkor kell az idő, hogy egyedül legyen, másnak meg arra van szüksége, hogy kitombolja magát, a harmadiknak pedig tök más megint.
Szóval úgy tegyél, ahogy te jónak érzed! Ha úgy érzed, szívesen ismerkednél ezzel a csajjal, tégy úgy, ha viszont azt érzed, hogy neked ez korai, akkor hagyd. Te és a te érzéseid számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!