Ti lemondanátok a gyerek nyaralását a helyünkben? Tényleg helytelen dolog ok nélkül "lepasszolni" a gyereket?
A lányunk 2 éves, anyukámék (anyu, apu, apukám szülei, öcsém és a barátnője) elviszik a Balatonra jövő héten. Úgy volt, hogy a férjem szabadságon lesz, de egy váratlan munka miatt csak két napra tud eljönni. Így én egyedül leszek itthon, bár esténként azért elmegyünk együtt valamerre.
Anyósom szerint viszont elég önző dolog így "lepasszolni", hogy én csak itthon pihengetek.
A szüleim és a nagyszüleim már nagyon várják a nyaralást és a lányunk is szeret velük lenni. Ti lemondanátok?
Eszedbe se jusson lemondani!
Azért a kislányodnak okoznál csalódást, mert az anyósod ilyen rossz májú?
Ne foglalkozz vele és örülj neki, hogy legalább a szüleid igazi nagyszülőként viselkednek és nem úgy mint az anyósod!
Igenis megérdemled a pihenést és a férjeddel kettesben eltöltött időt!:)
Miért is kellene lemondani?
Ez a gyereknek is jó, nem csak neked...
Ilyen hülyeséget sosem hallottam még...
Nehogy lemondd! A lányod és a szüleid is biztos nagyon várják a nyaralást, miért rontanád el az örömüket az anyós kedvéért?
Az meg magánügyed, hogy pihensz egyedül otthon. Olvasgathatsz, alhatsz, barátnőzhetsz, nem csak a nyaralástól lehet feltöltődni.
Ne mond le! Gyerek, nagyszülők, nagybácsik várják a nyaralást. Nem okozhatsz csalódást ennyi embernek, csak azért mert esetleg irigy az anyós. Ok nélkül? Nagy ügy!
Nagyiknak is JÁR ennyi unokázás. Pihenés pedig Neked is.
Jó nyaralást nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!