Ti lemondanátok a gyerek nyaralását a helyünkben?
Tényleg helytelen dolog ok nélkül "lepasszolni" a
gyereket?
Figyelt kérdés
A lányunk 2 éves, anyukámék (anyu, apu, apukám szülei, öcsém és a barátnője) elviszik a Balatonra jövő héten. Úgy volt, hogy a férjem szabadságon lesz, de egy váratlan munka miatt csak két napra tud eljönni. Így én egyedül leszek itthon, bár esténként azért elmegyünk együtt valamerre.
Anyósom szerint viszont elég önző dolog így "lepasszolni", hogy én csak itthon pihengetek.
A szüleim és a nagyszüleim már nagyon várják a nyaralást és a lányunk is szeret velük lenni. Ti lemondanátok?
Nem értem miért önző dolog elengedni a gyereket a szerető rokonokkal egy élményekkel teli balatoni nyaralásra. Önző dolog lenne ettől megfosztani.
2013. júl. 29. 15:13
12/20 anonim válasza:
Nem mondanám le.
2013. júl. 29. 15:20
13/20 anonim válasza:
Ha legközelebb szóba hozza mond meg neki, hogy ő is elviheti egy hétre a gyereket a Balatonra.
2013. júl. 29. 15:28
14/20 anonim válasza:
Ha a lányod elvan nélküled is, ne mondd le. Anyós meg...hát mit várunk tőle? Munkaköri leírása a ba.ogatás.
2013. júl. 29. 15:49
15/20 anonim válasza:
Akkor táborba se szabad vinni gyereket? Szerintem ne mondd le. Mindkettőtöknek jó. Te ki tudod pihenni magadat, míg a gyerek jól érzi magát a Balatonon. Ha a gyerek nem szerené, nem örülne neki, nem érezné jól magát és te elküldenéd, hogy pihenni tudj az önzőség lenne. Biztos tetszeni fog neki, hogy a Balatonon nyaralhat. Ha ő szeretné akkor nehogy lemondd.
2013. júl. 29. 15:52
16/20 anonim válasza:
Le ne mondd! A gyereknek élmény lesz a pancsikázás, a nagyszülők várják, ez a lényeg. Minek kavarnál be mindenkinek? Pihenj te is.
2013. júl. 29. 16:03
17/20 anonim válasza:
Ó de persze mond le! Hallgass Anyósra! Aztán hallgasd egy egész életen át a sértődést a megbántottságot a szüleidtől testvéredtől! Jah és okozz csalódást a lányodnak...
Ugyan már ezt a kérdést te sem gondoltad komolyan. ettől nem leszel sem rosszabb anya sem rosszabb feleség. Anyós meg menjen oda ahová való!
2013. júl. 29. 16:47
18/20 anonim válasza:
A szüleidnek, nagyszüleidnek, öcsédéknek, a kislányodnak élmény lenne a nyaralás, neked és a férjednek élmény lesz a kettesben töltött idő. Kilenc ember örömét ne rontsa már el egy vénasszony epés nyelve...
2013. júl. 30. 15:17
19/20 anonim válasza:
Anyósod csak irigy, hogy a te családoddal lesz a gyerek. Részemről itt amúgy is mellékes, hogy te/ti mit csináltok, otthon lesztek, nem lesztek, a lényeg az, hogy Balatonozik a kislány!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!