Hogyan győzzem meg az exem új csaját, hogy ne háborúskodjon, mert nincs rá oka?
Ha a csaj ilyen nem fog változni. Én egy másik oldalról tapasztaltam meg ezt, az én egykori párom volt ilyen féltékeny az exemre. Ne jöjjön be, ne beszéljek vele stb. Amikor már azon vergődött, hogy ne hívjam fel az exem, hogy menjen délután a gyerekért mert én nem tudok, hanem anyámnak szóljak, akkor rávágtam az ajtót és kisétáltam az életéből. Ilyen és ehhez hasonló "apróságok" voltak korábban is. Tudtam hogy nem fog változni, nekem meg az fontosabb volt, hogy a gyerekemnek normális gyerekkora legyen. Másrészt iszonyúan zavart, hogy ennyire nem bízik bennem, mintha egy utolsó k. lennék aki csak arra vár, hogy az exe ráugorjon....
Tudom, hogy nem sokat segítettem, de a lényeg, hogy nem hinném, hogy változni fog.
Szerencsére az exem barátnői, két komoly volt azóta, mindketten normálisak voltak. Nem is tudom hogy lehet elviselni. Exem pl. nem tudott nem megkönnyebbülten fellélegezni mikor mondtam hogy szakítottam.
Már beszéltem vele, de azt mondja hiába veszekszik vele, nem ért a szép szóból.
Engem igazából nem érdekel, hogy utál engem, de attól már ideges vagyok, hogy a gyerek előtt cirkuszol, és azon már nagyon pipa vagyok, hogy milyen jogon szidja az én gyerekemet. Tudom, hogy nem tökéletes, de okos gyerek, nagyon jól tanul, versei jelennek meg az iskolai lapban. Mindig tisztán jár, szépen öltöztetem. A párom is sajátjaként szereti, mert kedves, illedelmes gyerek. Igaz, hogy rá kell szólnom mindig, hogy pakoljon el a szobájában, néha fel is kell emelnem a hangom, de melyik 11 éves gyerekre nem kell szólni? Ritkaság, aki magától rendet tart. Mondtam a volt férjemnek, hogy én magasról teszek rá, hogy kivel van, ő dolga, de a gyereket nem engedem bántani, és azt meg már most verje ki a kedves párja a fejéből, hogy én hagyni fogom, hogy elvegye a gyerekemtől az apját. Elég baj neki az is, hogy csak havonta 1x találkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!