Hogyan győzzem meg a családom? Kérlek, olvasd el!
Probléma a következő. Panel lakásban lakunk. Eddig simán fenn tudtuk tartani, de közben jelentős változás állt be anyagi helyzetünkben.
Arra gondoltam , adjuk el ezt, meg egy pici panellakásunkat, és a kettő árából vegyünk egy kertes házat. A családom szereti ezt a lakást, jó beosztású , tágas, kényelmes.
A fő gond, ha esetleg 2-3 éven belül el tudjuk adni, hova megyünk, amíg a másikat is eladjuk, illetve találunk megfelelő házat. Meg főleg, hova tegyük a rengeteg bútort, cuccokat? Én is félek, de sajnos, a későbbiekben nekünk csak nehezebb lesz, nem fogjuk tudni fenntartani ezt a drága lakást.
Szerintetek hogyan lehetne megoldani ezt a kérdést?
Nem, nem a gyerekeinkkel, Isten őrizz:) Ők már külön élnek a családjukkal, csak mi ketten a férjemmel költöznénk. A két lakás a mienk, de szerintem a gyerekek öröklésnél is jobban járnának a házzal, az mindig eladható.
A környék is fontos, egy csendes kertvárosi övezetben gondolkozunk. Jelenleg a belvárosban lakunk, egy igazán jó környéken. Csendes, gyönyörű park, nagy terek, nem ilyen "belelátunk egymás szájába" típusú panelról van szó. Nagyon szeretünk itt lakni, csak a fentiek miatt szeretnénk eladni ezt a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!