Helytelen gondolatok. Számít ez?
"Mindig mást akarok, és elvágyódom, de tudom, hogy az nem megoldás"
Tudod, de még is ezt akarod tenni.
"Tökéletességre törekszem."
Tökéletesség nincs, sosem fogsz megelégedni véglegesen ha erre nem jössz rá.
Kicsi lány, 14 éves vagy, most kamaszodsz.
Ebben a korban szinte mindenki így van, hogy keresi a helyét a világban. AKárhova költöznél, ezek a kérdések ott is előjönnének belőled. Bár lányként talán valóban közelebb éreznéd magadhoz a női társaságot, Anyukádat, de hidd el, APukád is szeret, és ő nevel benneteket. Anyukád sem lenne veled mindig, ő is dolgozik.
Külföldre nem mehetsz, nem rajtuk múlik, ahhoz Apukád és Anyukád beleegyezése kell. Tartsd a tesóddal a kapcsolatot, és pár év múlva, ha nagykorú leszel, és még mindig menni akarsz, biztos segítenek neked.
Hajrá kicsi lány, és légy boldog!
Kamasz vagy,ugyanakkor én a soraid alapján elég érettnek,intelligensnek,normálisnak képzellek el.Aki így tud megfogalmazni benne rejlő érzéseket és gondolatokat,az a fejében is rendet tud teremteni.Csak akarni kell pozitívan gondolkodni,és meglátni az élet apró örömeit.Akarni kell a jót észrevenni minden helyzetben.
Mondok egy példát.Nemrég félresiklott az életem.Szinte mindent és mindenkit elveszítettem,aki és ami fontos volt számomra,köszönhetően egy kettős családi tragédiának.Nincs anyukám,aki vállán kisírhatnám magam,nincs apukám,aki segítene,ha gondom támadna,nem ott lakom,ahol szeretnék.Mégis élek,mert itt van dolgom,van,aki számít rám,egészséges vagyok és életerős,ha meg is tört az élet.Bár megtiport rendesen,ez tény,de mégis optimista igyekszem lenni.Soha nem szabad feladni és keseregni,hanem a legjobbat kell kihozni mindenből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!