Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onkológiai szakasszisztens munka tényleg nagyon fárasztó és rengeteg időt el vesz?
ismerkedünk egy nagyon rendes nővel de folyton azzal jön hogy nincs ideje rengeteget dolgozik, nagy vonalakban ennyit tudok a munkájáról,nem tudom el dönteni hogy csak velem nem akar beszélni vagy tényleg ennyire nincs ideje.
A lehető legrövidebben válaszol és van hogy 1-2 nap elteltével,viszont van olyan is amikor egész sokat ír. Szóval ki mit gondol esetleg ha valaki dolgozik ilyen pozícióba és azt mondja ez ilyen meló ezt a választ is meg köszönöm.
Elfogalalt.
Nekem a munkakoromban benne van az utazas. Vezetes kozben spec nem irogatok. Van h egesz nap megyek ki be a kocsiba enni alig van idom... Ha valaki eliat skippel lelke rajta.
3 mit dolgozol?
én egyébként ezt úgy gondoltam mint a fogászati asszisztensek,házi orvosnál az asszisztens stb az nem tűnik durvának külső szemszögből.
Ha valóban nincs ideje azt megértem és akkor alakul valahogy csak fura és amíg nem tudom biztosra addig nem is tudok úgy hozzá állni.
az igen,nagyon komoly bőven van melód.
neked nehéz így párt találni? Mondjuk adott munka idő van szóval szabadnap stb simán megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!