Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy azoknak akik arcra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy azoknak akik arcra nem jóképűek, azoknak teljesen felesleges konditeremben testre edzeni? Azokon csak a pénz segít?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, egy ennél mélyebb fórumon a témáról, hogy azoknak éri meg a legjobban a konditerem és a kidolgozott test, akik jóképűek de alacsonyak. Mert valamiért ha kigyúrja magát egy ilyen férfi, akkor optikailag nagyobb darabnak tűnik, és jobban eltereli a figyelmet arról, hogy nem hozza a magasság kvótát.

De ha valaki elég magas, mondjuk 180-190 centi közötti, de arcra elég csúnya férfi, annak teljesen felesleges edzenie mert csak még inkább "suttyó" lesz tőle a nők szemében? Azokon inkább a pénz segít és az anyagi javak, mert ugye az is egy elemi fontosságú faktor, az arc mellett a pénz a két legfontosabb.

jan. 31. 15:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
58%
Hova lett ez a világ? A nő ma ha egy fokkal szebb az ördögnél már körberajongják a férfinak meg szépnek kell lenni...
jan. 31. 15:16
 2/22 anonim ***** válasza:
19%
Az se. Nekem elég egy jóképű csóró pasi is.
jan. 31. 15:18
 3/22 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de Berki Krisztián szerinted szép volt? Jó, mellé volt pénze is, de valszeg akkor is tudott volna nőket felszedni, ha átlagkeresetű, mert az izom menő, kiállása volt, és egy bizonyos típusú réteg simán összejön hasonlóakkal csóró verzióban is.

Nyilván ha ilyen "Quasimodónál 10 kategóriával rondább" arca van vkinek genetikailag, akkor kb. kasza... de ha csak olyan kicsit átlag alatti, kicsit előnytelen, azért már nagyot tud dobni (amennyiben azért egy stílus, kiállás, jó szöveg, természetes ismerkedési és társalgási készségek jár hozzá), főleg ha azért tudja, hogy hol keressen és kit. Nyilván ha Gigi Hadid a minimum, akkor necces. Ha jó egy (tényleg!) átlagos nő is, akkor azért jobbak a lehetőségek.

Amúgy meg az izom lesz suttyó a nők szemében, amennyiben az öltözködése és a viselkedése nem suttyó valakinek (pl. nem nagyon cuppanós izompólóban, férfiasságot mutogató cuppanós vékony anyagú skinny nadrágban, mindenhova tróger edzőruhában járó típus, főleg ha ez olyanokkal párosul, hogy hátrafele fordított márkab...is baseballsapka, szájból kilógó cigi, magamutogatós márkás edzőcipő, kilós fux).

jan. 31. 15:21
 4/22 anonim ***** válasza:
De miért kell ezzel a Gigi Hadid-al jönni én komolyan bottal sem piszkálnám meg.
jan. 31. 15:40
 5/22 anonim ***** válasza:

A jóképűség tény és való sokat jelent.

177 cm magas pasi de jóképű vs. 189. cm magas de nagyon nem jóképű....noss a 177 fog nyerni ez egész biztos.

Nem azt mondom, hogy az edzés a felesleges de, hogy nem a magasság a legfontosabb az egész biztos, annak ellenére is, hogy itt sokan a magasság miatt panaszkodnak.

Ha nem feszítős cuccot veszel fel, pláne télen, úgy is az arcodat látja először mindenki, mindenhol.

Nézd...ő pasim kicsit csúnya a feje de magas és izmos...ne fejét nézzétek,.

jan. 31. 15:42
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
4: azért, mert jelenleg az a szépségideál és sok férfinak tetszik (és objektíven szép: bitang jó test, ápolt haj, szimmetrikus szép arc.). De mondhattam volna bármelyik más 30 körüli vagy alatti csajt, akiért nyáladzanak (Sydney Sweeneytől kezdve Sabrina Carpenteren meg Gelencsér Timin át a Miss Universe utolsó 5 nyerteséig bármit). Azzal senki nincs kint, hogy "jó, hát nekem Gigi Hadid nem tetszik, na de aki kéne, az a 2000es közepi Megan Fox meg a fiatal Rihanna / Palvin Barbi". Érted.
jan. 31. 15:44
 7/22 anonim ***** válasza:
Berki Krisztián.... :D na annak volt egy ronda lófeje.... 🤣😂
jan. 31. 15:46
 8/22 A kérdező kommentje:
Rákerestem erre a Gigi Hadid-ra. 10/5-ös, kicsit malac feje van, nagyon sok rajta a smink, nincs benne semmi különösen szép.
jan. 31. 15:48
 9/22 anonim ***** válasza:
Na hát ha Gigi Hadid malacfejű meg így válogatsz... akkor azért egy kis izom az nem fog segíteni, ha közben ronda a fejed. Nem egy jó kombó a ronda fejjel válogatás, mert a nők is ugyanolyan válogatósak.
jan. 31. 15:50
 10/22 A kérdező kommentje:

A feje túl kerek, ezért "malacfejű". Az se jó ha túl hosszúkás, de valahol a kettő között kéne.

Jó hogy nem már egy bányarémet kezdesz el isteníteni itt, és azt írod ha az nem felel meg akkor nekem már senki sem. :D

jan. 31. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!