Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az energiaválság miatt várható...

Az energiaválság miatt várható, hogy bezár pár konditerem?

Figyelt kérdés

Uszodákról és éttermekről már hallottam, de mi van a konditermekkel?

Egy kisebb világvége lenne, ha edzeni se lehetne ezekben a nehéz időkben.

2022. aug. 30. 15:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Igen. Már nem kell mozogni, hogy lefogyjunk. Hisz ingyen van az infláció 😂
2022. aug. 30. 15:30
 2/15 anonim ***** válasza:
79%

A legtöbb konditerem (amiket én láttam) nem elektromos gépekkel van felszerelve, tehát sokat nem fogyasztanak. Nem kell nagyon fűteni sem, mert odabent kondiznak, nem fáznak, és világítani sem kell túlságosan, sötétebb tónusnál amúgy is nagyobbnak tűnnek az izmok.

Uszodában rengeteg energiát elvisz a víz hőmérsékleten tartása, tusoláshoz melegvíz biztosítása, fűtés, ott érthető, de egy konditermet kevésbé érintenek az energiaáraqk emelkedése. Mondjuk biztos lesz így is sok amik bezárnak, mert az embereknek kevésbé lesz pénze terembérletet venni, de talán pont a kondisok azok, akik a kirobbanó erőtől állandóan csinálnak valamit, annyit csak össze tudnak vakarni, hogy ne zárjon be a kedvenc konditermük.

2022. aug. 30. 15:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Fűteni és világítani kell.
2022. aug. 30. 15:33
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Konditeremben is van tusoló, nem? Ócska terem az, ahol nincs, és izzadtan kell hazamenni.

Fűteni szintén kell, mert senki nem akar hideg terembe bemenni, hidegben bemelegíteni.

2022. aug. 30. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
48%
Írtam volna olyat, hogy nem kell? :D
2022. aug. 30. 15:34
 6/15 anonim ***** válasza:
89%
Konditerem miért zárna be? Eleve pénzmosoda a legtöbb, másrészt azt kb belehelik a vendéget, nem egy nagy pénz kifűteni. Talán 10-ből 1-nél jöhet szóba a bezárás, ami olyan épületben van, hogy horror lesz a fűtés, de vendég az nincs sok.
2022. aug. 30. 15:36
 7/15 anonim ***** válasza:
68%

A versenyképtelenek be fognak zárni. Mivel nem csak az energiaválság a baj, hanem hogy a magyarok fizetőképessége rohamosan csökken. Így egy gyúró matyi nyugodtan spórolhat azon, hogy:

1. olcsóbb konditerembe megy

2. vesz egy súlyzót és azzal kb. minden izmot át lehet mozgatni otthon is

2022. aug. 30. 15:36
 8/15 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván nem egy be fog zárni, ha olyan szintre kellene emelni a belépőt, amit nem tudnak megfizetni az emberek.
2022. aug. 30. 15:37
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Majd rákötnek pár generátort az evezőre meg a biciklire, aztán ha valaki tekeri, akkor lesz fény. Úgyis mozogni mennek oda.
2022. aug. 30. 15:47
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz pálya lesz, de szerintem csak a lepukkant termek fognak bezárni, de az se biztos. Max. megemelik a bérlet árakat, meg a pultnál mindegyik ital és tápkieg drágább lesz.
2022. aug. 30. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!