Az energiaválság miatt várható, hogy bezár pár konditerem?
Uszodákról és éttermekről már hallottam, de mi van a konditermekkel?
Egy kisebb világvége lenne, ha edzeni se lehetne ezekben a nehéz időkben.
A legtöbb konditerem (amiket én láttam) nem elektromos gépekkel van felszerelve, tehát sokat nem fogyasztanak. Nem kell nagyon fűteni sem, mert odabent kondiznak, nem fáznak, és világítani sem kell túlságosan, sötétebb tónusnál amúgy is nagyobbnak tűnnek az izmok.
Uszodában rengeteg energiát elvisz a víz hőmérsékleten tartása, tusoláshoz melegvíz biztosítása, fűtés, ott érthető, de egy konditermet kevésbé érintenek az energiaáraqk emelkedése. Mondjuk biztos lesz így is sok amik bezárnak, mert az embereknek kevésbé lesz pénze terembérletet venni, de talán pont a kondisok azok, akik a kirobbanó erőtől állandóan csinálnak valamit, annyit csak össze tudnak vakarni, hogy ne zárjon be a kedvenc konditermük.
Konditeremben is van tusoló, nem? Ócska terem az, ahol nincs, és izzadtan kell hazamenni.
Fűteni szintén kell, mert senki nem akar hideg terembe bemenni, hidegben bemelegíteni.
A versenyképtelenek be fognak zárni. Mivel nem csak az energiaválság a baj, hanem hogy a magyarok fizetőképessége rohamosan csökken. Így egy gyúró matyi nyugodtan spórolhat azon, hogy:
1. olcsóbb konditerembe megy
2. vesz egy súlyzót és azzal kb. minden izmot át lehet mozgatni otthon is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!