Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100 kg körüli férfit akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 kg körüli férfit akinek csinos a nője?

Figyelt kérdés

Nem olyat aki pénzzel szerezte. Vagy korábban jól nézett ki és a kapcsolat alatt hízott meg! Hanem aki mindig nagydarab volt és úgy lett szemrevaló nője.

Ismertek ilyen párokat?

dec. 7. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

Nem beszélek össze-vissza. Alapvetően az ilyen 45-50 kg-os lányok vonzanak. De arra nem sok esélyem van. Amit az egyik hozzászóló linkelt átlagosnak , az is tetszik. Szóval nem vagyok szigorú e téren. Ami nem tetszik az a látható kövérség amit én 70 kg től mondanék.

dec. 7. 12:41
 22/62 anonim ***** válasza:
74%

19: most nem azért, szerinted az egyetemen ez a válaszoló nem talált volna más egyetemistát, aki vékonyabb? :D

A lényeg az, hogy felszínesezzük le az összes nőt valaha.

dec. 7. 12:41
 23/62 A kérdező kommentje:

181/95 , de voltam 130 kg is, meg 75 kg is (10 éve)

dec. 7. 12:42
 24/62 A kérdező kommentje:

Nem arra gondoltam. Lehet neki tényleg tetszik a mackós alkat. De nem is egy szakmunkással jött össze. Azaz , lehet ő az iskolai végzettségre és a várható kereseti lehetőség alapján választott a külsőségek helyett.

dec. 7. 12:44
 25/62 anonim ***** válasza:
86%
#15 vagyok. Nem. :D Most viszonylag jól keres, igen, de ez kb csak az utóbbi 2-3 évben van így, addigra meg már volt gyerek meg minden, szóval nem emiatt lettünk egy pár. Az első randikon meg nem is tudtam még, hogy hova jár egyetemre, mit tanul, nem ez volt a lényeg. Igazából azt se beszéltük meg, hogy ő is még egyetemista, alapból feltételeztem, mert egyetemi kollégiumban mégis mit keresne egy szobafestő vagy pék vagy tudomisén. De nem, nem azért jöttünk össze, mert arra számítottam, hogy majd a jó diplomás munkájával ő megad nekem mindent. Ha erre hajtottam volna, akkor mi a francnak tanultam volna én magam is?
dec. 7. 12:45
 26/62 anonim ***** válasza:
78%
24: na, már az is gáz, ha vki egyetemistaként egyetemistával jön össze. Nekem pl. egyetemistaként fontos a hasonló szellemi szint, és ugyan csak azért nem zárnék ki vkit, mert nincs diplomája, de azért ne áltassuk magunkat, nagyobb eséllyel találok olyat a diplomások között. Illetve, na, ha egy közegben járunk, akkor nagyobb eséllyel hangolódunk egymásra.
dec. 7. 12:46
 27/62 anonim ***** válasza:
43%
Én ilyen vagyok! Nem a pénz miatt vagyok vele. Tény, hogy jól keres, de nem gazdag. (szamot is írok, netto 950) de az intellektusa fogott meg igazán, okos, intelligens, müvelt, szorgalmas, kitartó féri! Ezen tulajdonságok pedig általában együtt járnak a jó egzisztenciával
dec. 7. 12:47
 28/62 anonim ***** válasza:
16%
23! Az sok! Így 85ig le kellene menni legalább.
dec. 7. 12:52
 29/62 A kérdező kommentje:

Mert lehet arra gondoltál hogy majd te is jól keresel meg ő is. És együtt könnyű lesz az élet. 😃 Ez is egy opció. Még ha te esetedben ez nem is igaz.

Milyen hasonló szellemi szint? Szerinted ez amolyan mérce?

Nővérem egy fitnesz edző meg egy szakmunkása van. 130 IQja

Nekem szakma és érettségi van és 121 az IQ m a tesztek szerint.

Apukánk egy egyszerű sofőr, 8 általánosa van és egy 2 éves félbehagyott asztalos sulija. 127 az IQ ja. És volt vezető beosztásban is élete során.

Nem mondom hogy töröld ki a feneked vele, csak azt hogy ne ez alapján osztályozd a téged körülvevő embereket. Hogy milyen az iskolai végzettségük.

dec. 7. 12:54
 30/62 anonim ***** válasza:
53%
Már megint shrek.
dec. 7. 12:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!