Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100 kg körüli férfit akinek csinos a nője?
Nem olyat aki pénzzel szerezte. Vagy korábban jól nézett ki és a kapcsolat alatt hízott meg! Hanem aki mindig nagydarab volt és úgy lett szemrevaló nője.
Ismertek ilyen párokat?
Nem beszélek össze-vissza. Alapvetően az ilyen 45-50 kg-os lányok vonzanak. De arra nem sok esélyem van. Amit az egyik hozzászóló linkelt átlagosnak , az is tetszik. Szóval nem vagyok szigorú e téren. Ami nem tetszik az a látható kövérség amit én 70 kg től mondanék.
19: most nem azért, szerinted az egyetemen ez a válaszoló nem talált volna más egyetemistát, aki vékonyabb? :D
A lényeg az, hogy felszínesezzük le az összes nőt valaha.
181/95 , de voltam 130 kg is, meg 75 kg is (10 éve)
Nem arra gondoltam. Lehet neki tényleg tetszik a mackós alkat. De nem is egy szakmunkással jött össze. Azaz , lehet ő az iskolai végzettségre és a várható kereseti lehetőség alapján választott a külsőségek helyett.
Mert lehet arra gondoltál hogy majd te is jól keresel meg ő is. És együtt könnyű lesz az élet. 😃 Ez is egy opció. Még ha te esetedben ez nem is igaz.
Milyen hasonló szellemi szint? Szerinted ez amolyan mérce?
Nővérem egy fitnesz edző meg egy szakmunkása van. 130 IQja
Nekem szakma és érettségi van és 121 az IQ m a tesztek szerint.
Apukánk egy egyszerű sofőr, 8 általánosa van és egy 2 éves félbehagyott asztalos sulija. 127 az IQ ja. És volt vezető beosztásban is élete során.
Nem mondom hogy töröld ki a feneked vele, csak azt hogy ne ez alapján osztályozd a téged körülvevő embereket. Hogy milyen az iskolai végzettségük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!