Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet manapság csinos vonzó intelligens 25 év körüli nőket találni?
Vannak ilyenek sokan. Nyilván a megfelelő helyen kell keresni őket (a megfelelő iskolák és munkahelyek környékén)
De persze megtalálni egy dolog, fölszedni őket meg csak akkor fogod tudni, ha te is hasonló kaliberű vagy.
"Ha nem vagyok hasonló akkor nem fog menni?"
Nem. Miért ne kaphatná meg a nő ugyanazt, amit te is elvársz? Ő legyen full package egy koszos kis senki mellett?
Egyébként az a szép ebben, hogy a valóságban még ha össze is hoznál egy ilyen nőt, ha te nem ilyen vagy, akkor rohadtul nem éreznéd jól magad vele.
Egyszerűen nem véletlen hogy a hasonló hasonlót vonz. Ha te nem tudod azt a szintet hozni, akkor nagyon komoly kisebbségi érzéseid lesznek, és nem véletlenül! Folyamatosan nálad sikeresebb, jobb kinézetű, stb. emberekkel találkozik, akik össze is jönnének vele(tekintve hogy ő is ilyen), ennek nem lehet jó vége, nem véletlen hogy nincs ilyen
Brutális hogy mentálisan mennyire mélyen vannak emberek! Önkritika nulla. Én úgy megnézném hogyan égeti rommá magát egy olyan ember, aki nagyjából egy totál csőd, de azért megkapná élete nőjét/pasiját. Aztán megnézném hogy mi lesz majd a folyamatos külföldi utakkal, a menő éttermekkel, a fullos ruhákkal, a havi 15Ekm-es kocsikázásokkal, a több százezres ajándékokkal stb. Persze kell a bomba nő a szutyok 8nm2-es áporodott lábszagú félhomályos szobába, programnak meg jó lesz a 19 colos monitoron sorozatokat nézni. Utána meg háááá pippancson már le, a 28-as villamossal meg húzhat haza.
:)
2es vagyok
"2. Ha nem vagyok hasonló akkor nem fog menni?"
Ami azt illeti, de, ha nem hozod azt amit ő, akkor is van esélyed. Deeee elég kiegyenlítetlen kapcsolat lesz ami sok frusztrációt okoz neked is, neki is.
Pl egy olvasott, tájékozott embert jellemzően zavar, ha a párja nem az.
Egy valóban intelligens embert is zavarni szokott, ha a párja nem az és emiatt nem tudnak kielégítő szinten beszélgetni. Vagy emiatt jelentősen eltér az érdeklődési körük értelmi szintje.
Ennek ellenére léteznek ilyen kapcsolatok. De általában nem teszi boldoggá egyik félt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!