Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van jelen az a jelenség hogy előnytelen külsejű elhízott csóró férfi csinos barátnőt tud találni amiatt mert kedves, humoros, figyelmes, intelligens?
Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 16:20
1/20 anonim válasza:
Itt gyk-n elcsábítod és reméled a külső már nem számít utána. 1% szerintem
2/20 anonim válasza:
Semennyire, hiába kérdezitek meg minden kibsztt nap újra és újra és újra.
Komolyan nem unjátok még????
3/20 anonim válasza:
Elönytelen kulsovel a ferfiak 0.1% tud elcsabitani not.. valamiben nagyon jonak kell lennie.
4/20 A kérdező kommentje:
3. Ezért mondtam az intelligenciát a figyelmességet és a humort
2023. okt. 14. 16:25
5/20 anonim válasza:
Ha intelligens, akkor miért csóró?
6/20 A kérdező kommentje:
5. Csomó olyan szakma van aminél hivatástudat van és kevés a fizetés pl. fizika tanár...
2023. okt. 14. 16:28
7/20 anonim válasza:
Mesében se tudom elképzelni az ilyet.
8/20 anonim válasza:
Ha csóró akkor miből telt neki elhízásra?
9/20 A kérdező kommentje:
7. De nem ez jelemi azokat a kapcsolatokat amikor csóró kövér férfival látok csinos nőt?
2023. okt. 14. 16:30
10/20 anonim válasza:
nem tudhatod, ha két ilyen embert látsz, hogy lehet, hogy csak barátok, miért itélkezel igy, ha csak egy szeletet látsz az életéből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!