Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100 kg körüli férfit akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 kg körüli férfit akinek csinos a nője?

Figyelt kérdés

Nem olyat aki pénzzel szerezte. Vagy korábban jól nézett ki és a kapcsolat alatt hízott meg! Hanem aki mindig nagydarab volt és úgy lett szemrevaló nője.

Ismertek ilyen párokat?

dec. 7. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
65%

50: én az a válaszoló voltam, és megintcsak nem mondtam ilyet hogy mint halmaz különböznénk. Az viszont igaz, hogy arányaiban több a buta, műveletlen ember a nem végzettek között. Ez tény. Aki értelmes, az nem ez alapján válogat, de nagyobb eséllyel fogok ilyen elvárásokkal / kívánalmakkal diplomást találni magam mellé, mint szakmunkást. Pl. voltam társkeresőn idén, a vállalhatatlan (rossz helyesírású, bunkó, vagdalkozó, vállalhatlan képet feltöltő stb) adatlapok között messze több volt az, aki beírta, hogy nincs végzettsége. De matcheltem a szűrés után érettségizettel is. Mert nem ez alapján válogatok. De a tényekkel ne vitatkozzunk már.

Ez most olyan, mintha vki azzal vitatkozna, ha vki leírja, hogy a kövérek között több az egészségtelen életvitelű, aki nem sportol. Van sportos kövér? Van. Több közöttük az, aki nem sportol? Igen.

dec. 7. 14:05
 52/62 A kérdező kommentje:

50

Ez a feltételezés nagyon rossz. Te több millárd ember fejébe bele látsz azért mert tarskeresőn szembe futott veled pár profil? Ahol a szakmunkás buta volt? És ezt kivetíted az egész világra?

A sportos - kövér példád is kb annyira rossz. Mert millió számra van ember (nő is) aki edz és figyel a kajára is, mégis husis alkat (nő)

De te rájuk is azt mondanád ! Nem vékony vagy izmos ? NEM sportol! Ahogyan a nem diplomás embereknek is azonnal oda ítéled hogy biztos arányában butábbak.

dec. 7. 14:13
 53/62 anonim ***** válasza:
38%
A husis az nem kövér (férfiban, nőben is), max. neked. A kövér az egy más kategória.
dec. 7. 14:14
 54/62 A kérdező kommentje:

Ez nem válasz a kérdésemre. Te találkoztál életed során 20 melóssal, aztán több millárd emberre ráhúzod hogy mint rossz képességű.

Kár hogy nincs egy összes munkáltatónak kiadott teszt. Amit az meg kell csináltatnia az összes alkalmazottal. Lenne aztán harc pl az irodas vezető beosztású nők és a sima melósok közt, ha kiderülne hogy semmivel nem hülyébb az egyik a másiknál. Lehet lenne nyilván pár hülye. De legalább a normális eszű emberek nem lennének a közmunkás szinttel azonosítva. Mert nagyon unalmas már.

dec. 7. 14:21
 55/62 anonim ***** válasza:
65%
De azért van összefüggés, mert mondjuk a 8 általánossal rendelkező nincs ott sokszor világlátottságban. És nem, nem egyetem vs. mindenki itt a kérdés. Egy jó szakmával rendelkező valóban értelmes ember lehet simán okos vagy okosabb, mint egy egyetemista, de tényleg nincs ennyi hübriszes egyetemista, mint akit te ideképzelsz és sajnos pl.: építőiparban akik már reggel felhörpintik a felest azok nincsenek agyban a toppon ezzel kár vitatkozni. De mondjuk egy jó vízvezetékszerelő vagy asztalos azért lehet elég intelligens. Szerintem a többség az előbbi Lakatos Pistike a kőművest képzeli maga elé, mikor a szakmunkásra gondol... és tényleg látjuk is őket ezt kár tagadni, csak nyilván nem mindenki Pistike.
dec. 7. 17:02
 56/62 anonim ***** válasza:
14%
Egy 185 cm-es férfinak a 100 kg egyáltalán nem sok, főleg ha izomból és nem hájból áll össze.
dec. 7. 21:50
 57/62 anonim ***** válasza:
41%
En imádom a nagyobb darab pasikat
dec. 8. 05:53
 58/62 anonim ***** válasza:
52%

56-os, most miért lettem lepontozva? Ismerek több olyan férfit, aki magas, és 100 kg feletti, és igen, lehet, hogy van egy kis pocak, de helyes arca van, kedves, jó állása is van, és simán gyönyörű barátnője van.

Sok nő egyáltalán nincs képben a normál testsúllyal kapcsolatban. Egy 65 kg-s férfinak zörögnek a csontjai, egyáltalán nem vonzó.

A férjem 189 cm, 90 kg volt, amikor összejöttünk, és határozottan vékony volt.

dec. 8. 15:06
 59/62 mikeXxX ***** válasza:
140kg a férfi a nő pedig 55kg engem mondjuk pont hidegen hagy miért vannak együtt!
dec. 8. 15:48
 60/62 anonim ***** válasza:
74%
Lehetsz 100+ ha izmos vagy és erős, de ha ez zsír akkor embereld meg magad vagy szokj hozzá, hogy nehezebb lesz párt találni. Tudod mi nők is sokat teszünk, hogy kívánatosak legyünk számotokra, szóval légy férfi végre
dec. 9. 17:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!