Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 100 kg körüli férfit akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

100 kg körüli férfit akinek csinos a nője?

Figyelt kérdés

Nem olyat aki pénzzel szerezte. Vagy korábban jól nézett ki és a kapcsolat alatt hízott meg! Hanem aki mindig nagydarab volt és úgy lett szemrevaló nője.

Ismertek ilyen párokat?

dec. 7. 11:45
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:

38

Gratulálok 👌

dec. 7. 13:19
 42/62 anonim ***** válasza:
41. Köszi szépen
dec. 7. 13:20
 43/62 A kérdező kommentje:

Örülök hogy valakinek sikerült. Csak így tovább.

dec. 7. 13:22
 44/62 anonim ***** válasza:
43. Köszi szépen de szerintem a legtöbbnek sikerül aki vékonyt szeretne...
dec. 7. 13:26
 45/62 A kérdező kommentje:

Jó lenne. De ez inkább a ritka esetek példája lehetne. A tied.

dec. 7. 13:28
 46/62 anonim ***** válasza:
50%
45. Igen? ez most meglepett teljesen... a nők érzelmesek emocionálisak valamivel meg kell fogni őket...
dec. 7. 13:30
 47/62 anonim ***** válasza:
56%

Ismerek persze, miért is ne lehetne? Van egy csaj, mondjuk ő szerintem több, mint 65 kg, mert jár gyúrni, de mégis a mackós pasik vonzották mindig is.

Egyébként te valami egyetemfóbiás vagy, hogyha valakinek az a párja, akkor az csak a pénzért lehet? Pl.: a tanárok nem keresnek jól, csak mondom és az is diplomához van kötve (még). Itt szerintem senki sem nézett le csak mindenki ott tud ismerkedni, ami közel áll hozzá, jelen esetben az egyetemen. :D

dec. 7. 13:35
 48/62 A kérdező kommentje:

👍

Nem vagyok egyetemfóbiás. 😒 Igaz azt eltudnàm képzelni ha egy friss diplomás csaj zokog otthon a fürdőszobában hogy valami baráti társaságban nem voltak kíváncsiak az eredményeire. “Éveken át szorgalmasan tanulatam… és nem lehet igaz hogy nem tudtam előadni hogy többet érek náluk… mind fogyatékos csak én vagyok a isten…) 😀

dec. 7. 13:40
 49/62 anonim ***** válasza:
65%
48: ez csak sima komplexus a részedről, egy álom, amire vered a cerkát. Messze nincs annyi istenkomplexusos egyetemista, aki azt hiszi, ő az atyaisten... pont annyi, mint amennyi szakmunkás van, aki szerint "az összes diplomásnál okosabb vagyok, mert az egy darab papír, aminél jobb minőségű wc-papírral töröltem a seggemet tegnap". De ha ez a véleményed, tiszta sor - keress nem egyetemista csajt.
dec. 7. 13:44
 50/62 A kérdező kommentje:

Nincs így. Semmi bajom velük. Valamelyik kommentben írtam is hogy ismerek 40-50 es férfiakat diplomával. Akiknek tényleg látható a tudásuk. És elismerem azt. Szívesen beszélek velük ha lehet.

Viszont azt nem támogatom amikor mint egy másik hozzászólásban a hölgy kezdte hogy “más szellemi szint”. Sok esetben semmi különbség nincs egy érettségizett és egyetemre járt személy között. Különböző életek vannak. Egyik család által szponzorált volt. A màsiknak meg kényszerből el kellett mennie dolgozni. Pl meghalt a nagymama és annyi pénzük se volt hogy eltemessék. Ezért a gyereket küldték dolgozni. Nálam nem így volt mielőtt kombináltok. Csak egy példa volt.

Röviden: mindaddig tisztelem a diplomást személyt, a befektetett időt és szorgalmát, amíg nem kezdi az embereket egymáshoz hasonlítani . Zoli diplomás okos , Gergő érettségizett buta , Jenő szakmunkás az meg fogyatékos. Érthető így ?

dec. 7. 13:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!