Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 345ezres nettó fizetés mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

345ezres nettó fizetés mellett egy átlagos pasi inkább kasztráltassa magát ha egyszerűen nem tud vonzódni a kövér nőkhöz?

Figyelt kérdés

Kocsi van egy viszonylag újabb évjáratú (2020) renault clio amit kb egy év spórolás után lett megvásárolva.

Ezenkívűl lakás is van ami szülői segítséggel lett vásárolva ennek a törlesztője 120e havonta de hitel lényegében nincs mert albérletbe ki van adva.

29 éves vagyok.

dec. 8. 20:24
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
65%
Nem csak a kövér nők között vannak csúnyák.
dec. 8. 20:26
 2/26 anonim ***** válasza:
27%

Renault clio 900 köbcentis? 😂

A fűnyíróm erősebb

dec. 8. 20:28
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Persze, kasztráltasd magad, nehogy megerőszakoljon egy kövér nő 🤦‍♀️
dec. 8. 20:35
 4/26 anonim ***** válasza:
29%
3. Tudom viccnek írtad a kommentet de ettől függetlenül az itteni feministák igen erőteljesen ráakarják itt tukmálni a pasikra a dagadt nőket. Elég csak visszanézni pár kérdésre és nagyon is látszik a jelenség.
dec. 8. 20:39
 5/26 anonim ***** válasza:
84%
Normális embernek meg sem fordul a fejében a kasztráció gondolata. Nem vonzódsz a kövér nőkhöz, rendben van, nem kell velük foglalkoznod. Ne mondd már, hogy a kasztráció bármire is megoldás lenne 🤦‍♀️
dec. 8. 20:44
 6/26 A kérdező kommentje:
Akkor mégis mit tegyek ha most sehogy sem tudok ismerkedni a társkeresőkön?
dec. 8. 20:46
 7/26 anonim ***** válasza:
91%
Itt a karrierista diplomás nők alaphangon 700-800 ezreket visznek haza minimum és a férfitól is elvárnak ennyit vagy van még egy választásod hagyod a fenébe az internetet meg az itteni idiótákat és élőben megismersz valahol egy normális nőt akivel ketten tudtok haladni az életben, igen tudom ez mission impossible...
dec. 8. 20:47
 8/26 anonim ***** válasza:
64%

Nem értem....

Ti ezzel kezditek ismerkedéskor? Szia...345 ezret keresek...te mennyit keresel?

Tőlem nem kérdezték meg még 1x sem, hogy mennyit keresel? És nem is mondtam.

Amúgy sincs hozzá köze senkinek.

Láthatják, hogy él az ember mi a munkája általában ez alapján döntik el, hogy ismerkednek e velem tovább.

dec. 8. 20:48
 9/26 anonim ***** válasza:
50%
#4 az itteni incelek elég elég erőteljesen próbálják a fajtájukat az itteni átlag nőkre tukmálni.
dec. 8. 20:54
 10/26 anonim ***** válasza:
0%
Nem minden ronda no kövér
dec. 8. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!