Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 345ezres nettó fizetés mellett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

345ezres nettó fizetés mellett egy átlagos pasi inkább kasztráltassa magát ha egyszerűen nem tud vonzódni a kövér nőkhöz?

Figyelt kérdés

Kocsi van egy viszonylag újabb évjáratú (2020) renault clio amit kb egy év spórolás után lett megvásárolva.

Ezenkívűl lakás is van ami szülői segítséggel lett vásárolva ennek a törlesztője 120e havonta de hitel lényegében nincs mert albérletbe ki van adva.

29 éves vagyok.

dec. 8. 20:24
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
79%

Miért olyan nő kell neked, akinek csak a pénz kell?

A kérdésed ezt sugallja. Olyan tipik férfi vagy, akinek tipik műnő kell, aztán sír, hogy minden nőnek csak a pénz kell.

Rengeteg nő van, akinek nem a pénz a lényeg. Igen, szépek is. De azok veled valszeg nem jönnének össze, mert buta ember nem kell nekik.

dec. 9. 10:00
 22/26 anonim ***** válasza:
38%

Engem az érdekelne hogy kivel élsz jelenleg, ha a sajátod ki van adva.

Ugye nem a mamával?

Ugye nem?

Mondd hogy önellátó vagy, mosod a ruháidat, eszed a saját főztödet, tisztaság vesz körül és nem érdekel hogy mennyit keresel.

dec. 11. 22:05
 23/26 anonim ***** válasza:
61%
És bocsi kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de a kövér barátnőimnek is tehetős pasijaik vannak, vállalkozók.
dec. 11. 22:07
 24/26 anonim ***** válasza:
22%
Nem akarok gonosz lenni, bullshit amit írsz. Kezdjük ott, hogy havi 345k az semmi. Nulla képzettséggel keresek havi 500k plussz a bér papír borítékjában ott lapul mindig pár deák. De nem is ez a baj, hogy jelenleg ennyit keresel. Hanem, hogy nem is számítasz többre, illetve nem is akarsz többet. Ha tényleg folyamatosan képzed magad, tanulsz, hogy jobb legyél az adott szakmában, akkor lazán megkeresed a milliót is majdnem bármilyen szakmában. Ismerkedés terén meg a legtöbb nőt az érdekli, hogy fejlődésre akarat és cselekvés van-e benned. Nem elvárás, hogy azonnal karrier csúcson legyél. legtöbb esetben az a probléma srácoknál, hogy nem is próbálkoznak
dec. 12. 07:52
 25/26 anonim ***** válasza:
26%
Életképtelen vagy a kövér nők szerint is.
dec. 12. 08:18
 26/26 anonim ***** válasza:
32%
Tulsúlyos vagyok, de 345 ezret kereső pasival, én nem állnék le. ..
dec. 12. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!