Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrém kövér tapasztalatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém kövér tapasztalatlan lány és érett,sportos férfi kapcsolatára mennyi az esély?

Figyelt kérdés
Gond lehet-e a nagy súly és korkülönbség? Vannak olyan nők,akik az idősebb pasikat szeretik?

dec. 19. 19:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Hááááát....
dec. 19. 19:20
 2/18 anonim ***** válasza:
81%
Őszinte leszek 0
dec. 19. 19:24
 3/18 A kérdező kommentje:
Mi miatt gondoljátok, hogy 0 az esély?
dec. 19. 19:25
 4/18 A kérdező kommentje:
Konkrét leszek:50-es sportos,fiatalos férfiként szeretnék 20-as,30-as extra molett,150-200 kg-os társat.
dec. 19. 19:34
 5/18 anonim ***** válasza:
97%

Keresd a saját korosztályodban.

Azért, mert előnytelen a külseje, még nem egy vénember kell neki.

dec. 19. 19:39
 6/18 A kérdező kommentje:
Abszolút nem vagyok vénember.Kifejezetten fiatalos vagyok, minden szempontból.Számomra előnyös a külseje,nem előnytelen.Olyant pedig olvastam már,hogy fiatal nő érettebb pasit keres.
dec. 19. 19:45
 7/18 anonim ***** válasza:
82%

Az a probléma, hogy nem értitek a kémia működését, és totál félreértelmezi mindkét nem ezt a dolgot.

A nők szokták mondani, hogy "keresgélj a saját ligádban". Tehát az "azonos" vagy hasonló külsejű emberekkel próbálj kontaktolni (romantikus viszonyról van szó).

Na most azt tudni kell, hogy a külsőd nem befolyásolja az objektivitást, tehát a "jó pasi" az a 150 kilogrammos nőnek pontosan ugyanazt jelenti, ami egy 50 kg-os nőnek.

Szóval ez nem úgy van, hogy hányadék a testem, ezért pontosan a hányadék testű emberek jönnek be. Pont azok jönnek be neki, mint az 50 kilós Mariskának.

Szintén tény az is, hogy a fiatal lányok (huszonéves korosztály) k.rvára nem akar 50 pluszos férfit. Nyilván van 1-2 kivétel, de ott 2 dologról szokott szó lenni, az egyik az anyagiak, a másik a mentális probléma (például apakomplexus).

Szóval nézzen ki bárhogy is az a nő, pontosan ugyanarra vágyik, mint a szép nő. Nem fog összeállni se egy rondával, se egy 50 évessel, csak azért mert te sportos vagy, de amúgy egy vén f.sz. Nem kell nekik.

dec. 19. 19:47
 8/18 anonim ***** válasza:
75%

Tű pontos volt 7-es 👍

(36/N)

dec. 20. 07:30
 9/18 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is be kellene érned a saját korosztályoddal, mindenkinek a saját korosztályánál van legtöbb esélye.
dec. 20. 08:23
 10/18 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy te vagy a médiaideál szerint jobban kinéző fél, azért jobbak az esélyeid, már ha találsz egyáltalán a környezetedben extrém kövér csajt, mert azért nem olyan gyakoriak, mert az emberek többsége szereti jelenleg az izmos, sportos testet. Ettől függetlenül a fiatal nők többsége korban hozzáillő férfit akar / keres. Én ugyan 150-200 kiló nem voltam sosem, de a magasságomhoz volt, hogy durva módon el voltam hízva a húszas éveim közepén (már eü. problémáim is voltak miatta). Hasonló testalkatú, korban hozzám illő sráccal összejöttem volna, de apám korú fazonnal kizárt. Egyszerűen nem éreztem volna egy életszakaszban magunkat, nekem az már külsőre is túl idős lett volna (akármennyire "fiatalos") plusz ilyen esetekben elég gyanúsan vagy "bármi, csak szűk fiatal p...i legyen" vagy hájfetiszta az illető, ami szintén undorított.
dec. 20. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!