Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Extrém kövér tapasztalatlan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrém kövér tapasztalatlan lány és érett,sportos férfi kapcsolatára mennyi az esély?

Figyelt kérdés
Gond lehet-e a nagy súly és korkülönbség? Vannak olyan nők,akik az idősebb pasikat szeretik?

dec. 19. 19:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%

Na azért ne csináljunk már úgy, mintha nem lenne bőven nő, akinek eleve az idősebbek tetszenek, nem lenne bőven olyan nő, akinek eleve tuskó ronda férfiak tetszenek, vagy ne lenne olyan nő, aki tisztában lévén saját előnytelenségével, szinte tudat alatt utálja is a szebb fiúkat, és sokkal inkább előnytelen külsejű személyekkel azonosul érzelmileg.

És akkor itt még szó sincs róla, hogy a kérdező ronda lenne.

Lesznek bőven, akiknek nem pálya a kérdező, de lesznek, akiknek igen. Tessék csak kicsit szétnézni a világban, hány milliárd nő járkál saját örömére olyan férfiakkal, akikhez az ördög nem nyúlna hozzá bottal sem.

És az a ritkább, hogy egy férfi extrém kövér nőket idealizáljon, nem az, hogy egy fiatal nő 50-es férfival járkál.

Akik be vannak micsodálva a fétisektől, azok legyenek tisztában vele, hogy a fétis ugyanúgy ugyanolyan és ugyanaz a szexuális vágy, csak ha valaki az ötven kilós nő lukjára gerjed azt "normalitásnak" tetszenek nevezni, ha valaki az ötven kilós nő combjára, vagy épp ducibb nőkre, azt már beteg vágyú fétisesnek. Ha így tetszenek felfogni a világot, akkor igen, kövérebb nőtől csakis "beteg vágyú fétises" fog bármit is akarni, hogy "normális" szexualitási vágyakkal rendelkező beinduljon tőlük, arra ugyan várhatnak.

Azon is tessenek egyszer elgondolkodni, hogy a "normális" szexualitási vágy és tevékenység az vajon mért is kevésbé undorító, kevésbé abszurd és kevésbé elmebeteg bármi másnál? Mert kívül álló aszexuálisként vagy marslakóként nézve nem az. Rohadtul nem az.

dec. 21. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:
68%
11: nem, a fétis nem a vágyat vagy a vonzalmat jelenti, hanem beteges fixációt. Pl. a párom szereti a sötét hajamat, de nincs ráfixálódva, nem azzal foglalkozik 24/7... viszont a hájfétises, lábfétises emberek meg bevallottan nem akarnak has meg láb"kényeztetés" nélkül szexuális aktust. Ez a különbség.
dec. 21. 09:22
 13/18 anonim ***** válasza:
Bolond itt az összes válaszoló?!
dec. 26. 00:04
 14/18 anonim ***** válasza:

Veszélyt jelentene rád nézve, egy ilyen súlyú nő ha rád fekszik eltöri a csontodat vagy ödszenyom és nem kapsz levegőt.

Az egyik CSI Miami helyszínelők részben így halt meg a pasas.

dec. 27. 18:09
 15/18 anonim ***** válasza:

A korkülönbséges kommenteket én sem értem. A legtöbb nő szóba se állna olyannal, aki 1 nappal fiatalabb nála, engem is kikezdtek két év korkülönbség miatt, hogy én hogy tudok összejönni fiatalabb férfival, és sok nőnek minimum 10 évvel idősebb férfi kell. Szeretik a tapasztalt palikat, akikre fel tudnak nézni. Sokaknak a 20-30 év sem akadály. De ha a kérdező mondjuk 52 és összejön egy 39 évessel, az még mindig 30-as és nem is olyan sok a korkülönbség. Ráadásul kövér nőként azt kapod egész életedben, hogy selejt vagy, senkinek nem fogsz kelleni. Rajtam 10 kg plusz volt és ezért is ezt kaptam. Úgyhogy rohadtul örültem bárkinek, aki hajlandó hozzám érni. Egy 150 kilós nőnél is nagy esély van arra, hogy boldog már attól is, ha valakinek tetszik, ha meg még jól is néz ki, sportos, kedves vele, akkor tényleg főnyeremény.

Úgyhogy esélyed van, csak találni nehéz ilyen kövér nőt. 120 kilósat viszont könnyű. Próbálkozz azzal.

dec. 28. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy nagy esélyed van, mert sportos férfiakkal főleg dundi nőket látok.

A kor meg mindegy, ha valakinek sportos az alkata, akkor vonzó annak, aki ezt szereti. Én is így vagyok vele.

dec. 28. 13:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Persze a ronda nőnek is a jóképű, sportos srácok tetszenek. De tudja, hogy esélye sincs. Ha van 3 jelölt, akkor vagy egyedül marad, vagy a 3 jelöltből a legkevésbé rondát fogja választani.

Sok olyan kapcsolat van, ahol az elején nem indultak be egymásra, de megismerték, és megkedvelték egymást, és összeszoktak az ágyban.

dec. 28. 15:12
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát, a korkülönbség még talán oké, ha a nő mondjuk 38 éves, te meg 53, ritkán ugyan, de vannak olyan kapcsolatok, ahol ilyen nagy korkülönbséggel is jól kijönnek hosszútávon. Bár nem világos, hogy te hosszútávon gondolkozol-e.

De ekkora súlyfelesleggel már sokféle ízületi problémája lehet egy embernek, alig bír mozogni, egy séta is nehezére esik, vagy csak elmenni a boltba, munkahelyre, vagyis nehéz lehet együtt élni bárkinek, egy fiatalabb partnernek is olyasvalakivel, aki ennyire kövér.

jan. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!