Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két fél között kölcsönös a vonzalom,a férfi még elronthatja az ismerkedést a tapasztalatlansága miatt?
Figyelt kérdés
szept. 11. 09:50
1/8 anonim válasza:
Nagyon ritka az ilyen. Ha a csaj nagyon vonzódik a palihoz, akkor nem érdekli, hogy szégyellős vagy akármi. A probléma akkor van, ha a nő közönyös a férfival szemben, akkor a legkisebb apróság miatt is lapátra teszi.
2/8 anonim válasza:
Szerintem meg igenis elronthatja.
A kölcsönös vonzalom csak a belépő. Ezer és egy gesztus, szituáció van, ami vagy erősíti vagy gyengíti a kezdeti vonzalmat.
3/8 anonim válasza:
Igen! Egy nőt nagyon könnyű kiábrándítani!
4/8 anonim válasza:
Én elrontottam, úgyhogy lehetséges, bár szerintem nő és személyiség függő is a dolog. A mi esetünkben két véglet voltunk. A csaj egy nagyon határozott, karakán egyéniség, (nem mellesleg topmodell bombázó) én pedig egy tapasztalatlan, egyszerű vidéki srác, akinek az önbizalma sem volt helyén.
5/8 anonim válasza:
A tapasztalatlanság önmagában nem feltétlen gond. Az lehet bizony gond, ha tapasztalatlanság miatt vagy arra fogva a dolgot furán, ijesztően vagy bunkón viselkedik. Pl. disznó vicceket puffogtat, a nő helyett rendel vmi p...ányi kis salátát étteremben, csak magának hoz innivalót, szobára invitál, és erre az az indok, hogy "jó, hát nem tudom, mit kell csinálni, még nem csajoztam / randiztam soha".
6/8 anonim válasza:
Van olyan szintu vonzalom,hogy minden hibazasod eltorli. Amikor vita utan is ugyanugy odavagytok egymasert vagy megjobban. Ha elegge hasonlitasz az apjara (viselkedesben egyes szemelyisegjegyekben) ,soha nem fog elmulni a vonzalma es szerelme.
7/8 anonim válasza:
A tapasztalatlanság nem zavarna, ha nincs ráparázva és amúgy határozott fellépésű és van önbizalma, magabiztosan viselkedik velem.
8/8 Senior Séf válasza:
Rengeteg minden veszély leselkedik,amíg két emberből egy pár lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!