Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok, a "40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, a "40 éves szűz" c. film forgatókönyve a valóságban is megtörténhet?

Figyelt kérdés

Biztos látta már mindenki, rongyosra játszották/játsszák a tévécsatornák, már aféle "örökzöldnek" is tekinthető.

Van szerintetek bármiféle probléma a főszereplő karakterével? Szerintem abszolút semmi, egy szimpatikus, bár visszahúzódó figura, akiben azért ott bújkált végig a "kisördög" - ha egy kicsit bátrabb, simán becsajozhatott volna, ez a filmből kiderül, sőt, a főnöke is mondja az egyik kollégájának, hogy benne lett volna vele egy kis afférban. Aztán besétál egy nő az üzletbe, ahol dolgozik, és fenekestől felforgat mindent, majd össze is jönnek, és feleségül is veszi.

Mit gondoltok, ez a sztori túlságosan "hálivúdi" és semmiféle realitást nem hordoz magában, vagy simán megtörténhet a való életben is ilyen? Tudtok esetleg ilyen esetről a környezetetekben? Nyilván aki 40 elmúlt és még semmi sem jött neki össze ennyi idősen, még simán megtalálhatja a társát, a szerelem sajnos sokaknál nem úgy jön, mint a "hathuszas" busz.

Vagy itt inkább az a gond, hogy ilyenkorra már mélyen belül feladja az ember és ez negatívan hat a kisugárzására? Mit gondoltok erről?

2017. máj. 10. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Még mindig csak az szűz aki vagy nem akar dugni, vagy nincs 20-30 ezer forintja egy dugásra.
2017. máj. 10. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Ismerek egy csávót, 50 volt, valamint szűz, de megismert egy vallásos 25 éves lányt. Azóta eltelt 5 év, házasok, van két gyerekük is. A csaj egyébként baromi jó nő két terhesség után is. De az ipse nem valami nagy hívő állítólag, de jól működnek együtt.
2017. máj. 10. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Ez egy eléggé tipikus amerikai sztori, nagyon kevésbé valószínű hogy megtörténhet. Pl. mikor a főnökasszonya megtudja hogy még szűz és egyből felajánlja magát neki. Na neeeeee!
2017. máj. 11. 19:04
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Ma már a kutya nem néz tv-t csak a nyuggerek am én se láttam és nem is érdekel.

Am rég valóság és Japánnak hívják. Hikikomori név alatt bőven találsz erről infót.

Am én személy szerint teszek rá h ki szűz meg ki nem.

Magánügy.

2017. máj. 11. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!