Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak köztetek olyanok, akik viszonylag későn csajoztak/pasiztak be? Hogy zajlott a dolog?
Mondjuk 25 éves kor felett. Ennek ellenére gördülékenyen ment az ismerkedés, randizás, vagy szerencsések voltatok, mert egy megértő partnerrel akadtatok össze? Vagy a másik fél szedett fel titeket, tehát kellett a sikerhez az ő rámenőssége?
Miként zajlott a dolog, hogy tudnátok leírni?
Hali!
Én 37 évesen. A mostani feleségemmel. Gyermekem van. Jól vagyunk.
Később kiderült, hogy összeismerkedésünk lehetősége, azért állt elő, mert kétes helyzetben bizonyos "jelek" erre terelték.
Én kezdeményeztem, de valószínűleg boszorkánykodott valamit, hogy így legyen. (nem úgy értem, hogy egyébként nem érdekelt volna)
Volt, hogy Barátnőit sűrűn váltogató ismerősömmel a megállapodásról beszélgettünk. Nagyjából kiderült, hogy nehéz lemondani arról, hogy mindent (mindenféle nőt) megismerjen, kipróbáljon.
Én erre azt mondom: Azt már nem tudja kipróbálni, milyen egyetlen emberrel lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!