Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik akik viszonylag későn vesztettétek el a szüzességeteket (19 vagy később) nem féltetek kicsit, végül hogy sült el a dolog?
22 voltam, a párom 19, mindketten elsők voltunk a másiknak.
Én nagyon paráztam, mikor megpróbáltuk, akkor mikor gumit húztam le is lankadtam egyből, következő alkalommal már felment a gumi gond nélkül, de már attól elsültem, hogy hozzámért, nem vicc, nagyon megalázó volt számomra.
Kicsit utána olvasgattam, voltak tanácsok mit lehet ilyenkor tenni, hogy ne legyen gond, végül arra jutottam, hogy vettem egy potencianövelő készítményt, aminek a nevét nem írom le mert nem ez a lényeg.
A következő alkalom előtt bevettem egy fél szemet és minden rendben volt.
Barátnőmnek eléggé fájt, és miután vége lett kérte, hogy nem-e próbáljuk meg megint hátha már nem fáj annyira.
Elkezdtünk egy második menetet, ekkor már az elsőnél jóval tovább bírtam, és neki is sokkal jobb volt.
Hát röviden ennyi.
nem féltem, fáradtak voltunk nem mentünk el
és a sok matyinak is meg lett a maga kára/haszna, ki hogy tekint erre
elég sokáig bírtam mindig is a szexet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!