Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy tűnt tetszem egy srácnak, de végül nem épp jól sült el a dolog. Kezdeményeztem, azaz feldobtam a labdát, de nem csapta le. Hogyan tovább? 20L
Ha köszönnek, akkor illik visszaköszönni. Alap dolog.
Amúgy nem értem, milyen labdát dobtál te fel?
(Miért érzem úgy, hogy egy tini fórumon vagyok, amikor ez elvileg a FELNŐTT párkapcsolatok kategória, de folyamatosan mást nem látni, mint ki-hova nézett, ki-merre fordult, jajj, vajon érdeklem-e, stb.)
Felnőtt ember kinyitja a száját és tesz a kapcsolataiért.
Aki meg nem az, az miért akar felnőtt kapcsolatokba bonyolódni???
Ja, tudom már.. írtál neki facén, kérdeztél dolgokat, olvasta és nem válaszolt..
Szóval azóta sem. Ott még arról volt szó, majd személyesen megkérdezed. Akkor?
Ez ovis szint.
Egy olyan totálisan jelentéketelen dolgon pörögsz, mint a köszönés. Ha akarsz valamit tőle, beszélj vele, és ott majd jobban kiderül, mi a helyzet.
Ismerek olyat, aki személyesen jobban kommunikál, mint a neten.
És ha nem segített, akkor mi van? Megmondta, miért? Személyesen próbáltál vele beszélni erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!