Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt sokan, hogy akiknek nem volt még huszonévesen párkapcsolatuk, azokkal valami komolyabb gond van?
Mert így van. Nem feltétlenül olyan gondra kell gondolni, ami lehetetlenné tesz egy későbbi kapcsolatot, de nagy a valószínűsége, hogyha még semmilyen tapasztalata nem volt az ellenkező (vagy épp azonos) nemmel, akkor van valami kis stikkje, ami közre játszik.
Pontozz le, de egy embert nem fogsz nekem mutatni, aki huszonx éves, és azért nem volt még kapcsolata, mert bár annyira rohadtul tökéletes, csak valahogy nem jött neki össze. Ilyen nincs.
Nekem huszonéves koromig nem jött össze olyannal, aki tényleg tetszett volna. Nehezen nyílok meg, és az idióta "baráti" köröm is folyamatosan elhitette velem, hogy én lúzer vagyok.
Plusz eléggé kevés ember tetszik igazán.
Engem is furcsának találtak ezért. Viszont így jobban jártam, mint akik hamar ugrottak kapcsolatba, majd házasságba-gyerekcsinálásba és végül kiégve elváltak fiatalon.
Nem pontozok le senkit, köszönöm a válaszokat :)
Mondjuk azt én sem hiszem el, hogy valakinek sosem tetszett volna valaki, akivel el tudott volna komolyabbat (vagy komolytalant) képzelni. Ebben a kérdésben nem is rájuk gondoltam, hanem azokra, akik próbálkoznak és nem zárkóznak el a dologtól, csak egyéb dolgok miatt nem adatott meg nekik (még) egy párkapcsolat. Van egy barátnőm, huszonhárom éves, semmi stikkje nincs, de nem volt még párkapcsolata, zacskó sem kell a fejére, csak eddig szerencsétlen, illetve komolytalan fiúkat fogott ki. Kapott már ő is különböző jelzőket, amiből egy sem volt igaz. Erre is kicsit felkaptam a fejem, hogy nem mindenki defektes, akinek nem volt még tapasztalata párkapcsolatok terén :)
Sajnos igen, komolyabb gond...
Nálam jelen esetben a brutálisan szigorú, prűd, hatalomnániás agresszív szüleid, akik még azért is lechurváznak, mert beszélgettél egy fiú osztálytársaddal és képes még a Facebookodat is feltöretni. Mert minden az iskola, neki is 37 évesen lett kapcsolata először...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!