Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt, hogy akinek mondjuk 20 éves koráig nem volt kapcsolata, azzal valami gond van agyilag?
Nekem az a kedvencem, mikor kérdezik: 'Na de neked soha nem tetszett senki?? '
Már hogy ne tetszett volna, csak mi tévő legyen az ember, ha a kiszemelt viszont nem értem epekedik...
Most mit kell ezen agyalni??
Nem kell ez miatt magyarázkodni.. így alakult valami miatt és kész! Senkire nem tartozik.
Előbb-utóbb úgyis összejön valami!
Nem hiszem, hogy kivétel vagy. Rengeteg ember van, aki kapcsolatban van, de legalább annyi van, aki nem. Csak az ugye nem feltűnő, míg egy andalgó párocska igen.
20 évesen még Te is nagyon fiatal vagy, meg én is 23 évesen. Szerintem még nem vagyunk elkésve. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha már lúd, legyen kövér: csak olyannal jövök össze, akivel komolyat is el tudok képzelni, nem olyannal, akivel a szexen kívül semmi sem működne. Már lett volna lehetőségem egy ilyennel összejönni, de inkább nemet mondtam.
Manapság szerintem az a baj, hogy az emberek nem őszinték egymással. Szégyenlik az érzéseiket. Ami érthető is, mert rengeteg önző, önelégült ember van, akik tesznek róla, hogy ez így legyen. Gondolok azokra, akik gúnyosan, lenézően és nem tapintatosan utasítják vissza azokat, akik próbálkoznak náluk. Mondjuk nem volt még ilyenben részem, de sokat olvastam már róla. Engem eddig szerencsére csak normálisan kosaraztak ki. Igaz, ostoba lotyóknál nem is próbálkoztam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!