Csak az én 18honaposomat nem köti le a rajzfilm? Hiába mutatok neki bármilyent nem érdekli?! Nem mint ha gond lenne, csak sokan irják itt hogy ezt meg azt szereti nézni a babájuk, már mint rajzfilmeket.
Nem hiszem h gond lenne. Én is csak lesek mikor a velünk egykorú babák anyukái mondják hogy kedvenc rajzfilmje a Verdák, az Elmo meg stbn. Az én fiam 2 éves de nem köti le a rajzfilm, ha zene van benne arra odafigyel rázza magát rá kicsit, de hogy ott üljön előtte azt nem..
de gyerekmese dvd se köti le...
Bár néha jó lenne kicsit nyugton lenne:) de csak az én nyugalmam érdekében nem bánom h nem tévézik.
Miért lenne baj? Örülj neki... lányomat most szoktatom le a tévéről, mert már másra nem tudok gondolni, hogy mitől álmodik rosszat állandóan...
Amúgy 20 hós.
Lányom előszőr a Bebe tévét nézte, imádta a zenéjét, utána mikor felfogta szerette, hogy ugrál a kocka, görkorizik a maci stb... most minimaxozik, imádja a dalokat, de magát a mesét nem nézi, csak ha énekelnek benne.
Az elmot szerette nagyon, azt levegővétel nélkül tudta nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!