Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak az én 18honaposomat nem...

Csak az én 18honaposomat nem köti le a rajzfilm? Hiába mutatok neki bármilyent nem érdekli?! Nem mint ha gond lenne, csak sokan irják itt hogy ezt meg azt szereti nézni a babájuk, már mint rajzfilmeket.

Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 16:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem h gond lenne. Én is csak lesek mikor a velünk egykorú babák anyukái mondják hogy kedvenc rajzfilmje a Verdák, az Elmo meg stbn. Az én fiam 2 éves de nem köti le a rajzfilm, ha zene van benne arra odafigyel rázza magát rá kicsit, de hogy ott üljön előtte azt nem..

de gyerekmese dvd se köti le...

Bár néha jó lenne kicsit nyugton lenne:) de csak az én nyugalmam érdekében nem bánom h nem tévézik.

2010. febr. 22. 16:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj? Örülj neki... lányomat most szoktatom le a tévéről, mert már másra nem tudok gondolni, hogy mitől álmodik rosszat állandóan...

Amúgy 20 hós.

Lányom előszőr a Bebe tévét nézte, imádta a zenéjét, utána mikor felfogta szerette, hogy ugrál a kocka, görkorizik a maci stb... most minimaxozik, imádja a dalokat, de magát a mesét nem nézi, csak ha énekelnek benne.

Az elmot szerette nagyon, azt levegővétel nélkül tudta nézni...

2010. febr. 22. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálunk csak az Elmo a nyerő. 2 éves múlt a lányom eddig csak ez érdekelte,talán mostanában néha-néha nagy örömömre belenézeget más mesébe is,de legjobban Elmo köti le. :)
2010. febr. 22. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a Teletubbies say eh-oh című dalt szereti, de azt egymás után ötször megnézi. YouTube-on szoktam megkeresni neki.
2010. febr. 22. 21:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát akkor tényleg ritka ha nem nézi a kicsi a rajzfilmeket.Nem tudom az én fiam még nem szereti.De nembaj,jobb mint ha rémálma lenne.
2010. febr. 23. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!