Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik sokan azt, hogy akinek mondjuk 20 éves koráig nem volt kapcsolata, azzal valami gond van agyilag?
Rengeteg ronda nőnek van pasija. Szóval a kinézetre ne fogd. Fogalmam sincs, mi lehet veled a gond. Nem fogadod a kezdeményezéseket, elutasítónak és ridegnek tűnsz. Olyan pletyka van rólad, amiről nem tudsz, antiszoc vagy, igénytelen vagy, stb...
18-as voltam.
Szerintem teljesen felesleges a sok észt osztó marhán kattogni és felhúzni magadat. 22 éves lány vagyok hasonló cipőben, de már nem próbálok senkinek sem megfelelni. Így érzem magam jól a bőrömben, amilyen vagyok. Nem érdekel, hogy mások szerint mi 'normális' és mi nem. A saját értékrendem szerint élek és ha belegondolok, egyáltalán nem bánom, hogy eddig nem került sor kapcsolatra az életemben. Nyilván én is vágyom már rá, de nem bánom, mert tudom, hogy nem jött még el az az ember (a "tökéletesre vársz" típusú kommentelők mellőzenek, köszi!).
Inkább kivárom azt, hogy eljöjjön az én időm, semmint azon főjön az agyam, hogy mások vajon mit gondolnak rólam.
További szép napot!
őszinte választ fogok adni, remélem nem bántalak meg, de van két barátnőm, akik ebben a cipőben járnak, mint te csak már 22évesen. Mindkét esetben azt látom problémának, hogy nem annyira kiemelkedően szépek v. csinosak, az egyiken van bőven súlyfelesleg, viszont olyan pasik tetszenek nekik, akiknél kb soha nem lehet esélyük. Ezek mellett elég irreális elvárásaik vannak a srácokkal szemben. Az egyikük továbbra is a tökéletest keresi (bár szerinte nem nagyok az elvárásai) a másik pedig a már mindegy csak legyen valaki szakaszban van, hát az sem sokkal jobb.
22N
25: Nem bántottál meg, igazad van az irreális elvárásokkal kapcsolatban, de ezzel megintcsak nem tudok azonosulni. Mindig is azt kerestem a másikban, amit én is tudok adni, persze vannak bizonyos igényeim, de sosem az olyan típusu fiuk tetszettek akik ált. tetszenek a lányoknak. Nem várok semmiféle fotomodellt vagy ilyesmi. A kulsomrol nem irtam semmit es nem is szeretném belekeverni mert én már eljutottam arra a szintre hogy a belso fontosabb (nem álszentkedem, tényleg fontosABB, a kulso annyira lényeges hogy nekem tetsszen az illeto, de komolyan, ha belsoleg stimmel akkor ehhez nem kell sok ) így ezt remelem a másik féltol is. Meg aztán a szépség relatív.
Mindenesetre igazatok van, nem fogok ezen agyalni, csak érdekelt más véleménye is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!