Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak itt sokan hogy a nehéz barátnőt találni mert a nőknek a pénz és a külső számít amikor nekem pocakos átlag fizetéssel rendelkezők férfiként sose volt gond az ismerkedés?
Mert egyszerűbb a másik nemre fogni a saját kudarcukat.
Ha nincs meg a kölcsönös szimpátia, jön a: "tuti a lóvé"
Ha valamit elszúrtak a randin: akkor is. :D
Tökös gyerek vagy, ennyi :D
Tényleg simán elég lehet egy jó duma, de az az emberek 90%-nak nincs. Utána jön a pénz meg külső mint preferencia.
Lehet jól adod elő magad, tudsz a nők nyelvén beszélni-innentől kezdve-szinte mindegy hogy nézel ki.
Azok akik panaszkodnak, én is pl, én nem tudok nagyon szórakoztató lenni, és lekötni a nőket, és a külsőm sem ideális, vékony alkatú, kisebb hibákkal. Szóval kell lenni vmi plusznak, amiért kedvelnek.
Egy kérdésre válaszolj kérdező. Van lakásod, illetve saját albérleted? Szülői támogatás?
Mert ha ezeket kivonjuk a képletből
Egy szobabérlő vagy egymás hegyén hátán lakó általánosabb állapotból indulunk ki a fiatal férfigeneráció tekintetében egyből más lesz az egyenletünk eredménye is.
De nem baj teljesen mindegy ki mit mond a tények magukért beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!