Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak itt sokan hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak itt sokan hogy a nehéz barátnőt találni mert a nőknek a pénz és a külső számít amikor nekem pocakos átlag fizetéssel rendelkezők férfiként sose volt gond az ismerkedés?

Figyelt kérdés
Nettó 160 ezret keresek ugyanakkor pocakos 171 centis pasi vagyok nem vagyok egy adonisz mégis mindig viszonylag hamar pár hónapon belül összejött egy kedves lánnyal kapcsolat, sose éreztem azt hogy a nőknek a gazdag helyes pasik kellenek meg ilyen baromságok, itt állandóan ezt hallom hogy milyen nehéz barátnőt találni. Ez miért lehet... sokszor gondolkozom ezen és nem értem hogy miért
2017. okt. 15. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha csak a pénz és a külső számítana, akkor le se tudnám vakarni magamról a csajokat, mert ilyen téren elég jó adottságaim vannak. De az élet valójában nem ilyen egyszerű (kinek sajnos,kinek szerencsére). Mivel eléggé introvertált vagyok, ritkán járok társaságba, ezért egyáltalán nem egyszerű számomra barátnőt találni, hiába a helyes képem, hiába vagyok vagyonos családból.
2017. okt. 15. 13:32
 12/15 anonim ***** válasza:
9%

Hány nőtől hallottam, hogy jól néz ki a srác, de témázni nem lehet vele, ergo nem fogja meg benne semmi...

A baj inkább az, hogy az aki nincs rendben anyagilag, saját magával sincs kibékülve emiatt és ezt a nő megérzi. A nők mindent is megéreznek.

Van olyan aki azt mondja: csóró vagyok, ez van, majd jobb lesz. Na ennek a pasinak vannak 10/10es női...

Hozzáállás kérdése minden.

2017. okt. 15. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:
43%
Mert az még mindig jobb, mint nőként magunkat férfinak kiadva kamukérdéseket kiírni.
2017. okt. 15. 14:22
 14/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy?
2017. dec. 3. 23:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt gondolom hogy basi nagy kamugep a kerdezo. Az is lehet hogy valami ribi.
2018. jan. 7. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!