Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a csinos vékony nagyon szép nőknek a legnehezebb az ismerkedés?
Több ilyen nő rokonom panaszkodik, hogy nem mernek hozzájuk közeledni a normális pasik, csak a pávián magamutogatós bunkó vagy gazdag férfiak nyomulnak rájuk.
Ők meg ha kezdeményeznek a pasi nem akarja elhinni vagy fizetős nőnek tartja vagy egyszerűen ri*inek
"pávián magamutogatós bunkó vagy gazdag férfiak nyomulnak rájuk. "
mert erre van igény?!
tudod te engem hány csinos nő rázott le, pont ezért,mert nem voltam sem eléggé kigyúrva stb, vagy pedig azért mert nincs cash?
és csodálkoztok, hogy a rendes férfi nem mer lépni..persze hogy nem, mert számtalan kosarat kapott, sokszor még átlag csajoktól is.
mert a kedves aranyos senkinek sem kell, csaka tahó gazdag vagy páwa paraszt!
magatoknak csináltátok, akkor ne sírjatok.
"pávián magamutogatós bunkó vagy gazdag férfiak nyomulnak rájuk. "
mert erre van igény?!
Max a ribiknek van erre igény....
A csinos nő alatt most az instagramos, csöcskidobós, magamutogatós nőket érted? Mert rájuk jellemző, hogy nem értik, miért nem találnak rendes pasit, mikor minden képük csücsörítős, popsi/mellmutogatós és kihívóan is öltözködnek. Vannak ilyen barátnőim és tényleg csak a f**zfejek találják be őket, mert r*b*ncosan néznek ki és úgy is viselkednek.
Én is csinos, vékony, szép lány vagyok, a környezet visszajelzései alapján, engem is be szoktak találni az ilyen barmok, de normális pasik is sokan, mivel nem csak a külsőmmel vagyok elfoglalva, sportolok ugyan heti 4-5x, de nincsenek kint kihívó képeim, egyetemen tanulok stb, van normális értékrendem. Ha valakit minden pasi csak szexre akar, az kicsit nézzen magába, mert lehet valamit rosszul csinál és annyit is ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!