Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetek csinos rocker nőkkel?
Figyelt kérdés
2016. dec. 26. 18:39
2/9 A kérdező kommentje:
jó ötlet de milyen koncertre menjek és egyedül,mert nincs rocker bandám.
2016. dec. 26. 18:46
3/9 anonim válasza:
Valami olyanra mondjuk, amit te magad is szeretsz. Nem gáz egyedül menni, főleg ha csajozni is szeretnél.
4/9 anonim válasza:
Öhm bármire mehetsz, amit szeretsz? Picit ciki lenne, ha megismerkednél valakivel, aztán a végén kiderülne, csak azért voltál adott koncerten, mert fel akartál szedni valakit... Koncertre járáshoz nem kell banda. Ha egyedül mész, könnyebben összeszedsz haverokat is, nem csak nőt.
5/9 A kérdező kommentje:
azt hittem oda nem lehet egyedül menni.fiatalabb koromban csapatostól mentünk csak mostanra szétment a társaság
2016. dec. 26. 19:03
7/9 A kérdező kommentje:
mondjuk senki nem tiltakozna csak a szervezetem 😆 soha nem koboroltam még úgy egymagamban.
2016. dec. 26. 19:24
9/9 anonim válasza:
Koncerteken a legkönnyebb ismerkedni velük, ott biztos csak olyan lányok vannak, akiket az adott zenei stílus érdekel. A másik az hogy egyedül könnyebb ismerkedni, nincs ott a "nyomás" a haverok részéről, hogy akkor most mész és ismerkedsz, plusz nem vagy kötve hozzájuk, pozitív esetben simán leléphettek a nővel kettesben, nem fog keresni senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!