Hogy lehet egy lány rocker, de közben csinos is?
Először is attól, hogy rocker vagy még nem kell feltétlenül pont úgy öltöznöd. Én is rock zenén meg heavy metalon nőttem fel volt csini rojtos bőrdzsekim, feszülős farmer vagy műbőr gatyó, mini szoknya, mellény de nagyon szerettem mindig a nőies szép, elegáns dolgokat, a divatosabb, fiatalosabb kosztümöket, miniszoknyákat valami jó felsővel.
Szóval mentem a saját fejem után nem volt rám írva, hogy rocker vagyok mert ez inkább egy életérzés, belülről fakad. Viszont ismerkedésnél ha szóba jött a zene akkor megtaláltam a hasonszőrű társaimat, akik elfogadtak így is.
Lehetne néhány sima egyszerű szűkebb fekete vagy sötét farmernadrág, bőrmellény egy toppal, egy dögösebb bőrdzseki vagy farmerból is jó.
Azért linkelek néhány pöpec cuccot:
Nem nyomok be mindent mert elég hosszú a link de javaslom pl., hogy nézegesd Doro Pesch képeit és videóit talán ő a legcsinosabb metál énekeső nagyon jó cuccai vannak vagy ajánlhatnám Lita Ford-ot ő se rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!