Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy a szép/csinos csajok haveri társaságát is legalább átlagos testalkatú (kinézetű) pasik alkotják?
De jó, hogy neked ilyen eget verő faxságokon van időd gondolkozni!
Nem mércéje a barátságnak az, hogy valaki hogyan néz ki!
A legjobb fiúbarátom egy 185 cm magas kb 130 kilós csúnyácska, csámpás pasi. Nem igazán tarol a nők körében, pedig egyébként fantasztikus a személyisége, iszonyú jó fej, humoros, igazán intelligens és remek beszélgetőtárs.
Az egyik barátnőm legközelebbi fiúbarátja- sokan rákérdeztek már, hogy nem járnak-e, pedig tényleg csak barátok- egy kb 170 cm magas vékony (de tényleg, csont és bőr a srác kb) de ezzel együtt lufifejű pasi- a személyiségéről nem tudok nyilatkozni, annyira nem ismerem.
A vőlegényem 179 cm magas, 100 kg, mackós alkatú, nem igazán sportos-kigyúrt, nem a tipikus szépfiú. Imádom, soha senkire le nem cserélném, még ha maga Ryan Gosling is jönne elcsábítani tőle.
Az említett barátnőm speciel egyedülálló.
Mindezek mellett én meglehetősen szép lány vagyok- az egészséges önbizalom és a rengeteg visszajelzés alapján is (idegenek és ismerősök köreiből is).
Szerintem rossz a mintád. Én ilyet nem fedeztem fel. Gyanús, hogy csak azokat veszed észre, amit látni akarsz.
Hat gimiben is volt szepseg szerinti klikkesedes, harom tipus letezett:
1. A luzerek, ilyen, kockak, puhanyak, koverek, akiket mindenki csesztetett
2. A menok, itt voltak a főribizlik, a legjobb pasik, a nagy dumasok
3. Ez a koztes reteg ami se nem luzer, se nem meno. En is valahol itt voltam. Voltak kocka es meno haverjaim is. Sokak szerint en is a felso reteg kozott voltam mert feltek tolem ezek a menok, de en nem ereztem magam annak, mert az ottani lanyok kikozositettek.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!