Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha egy csinos vagy átlagos nő szingli lesz mindjárt hirtelen a semmiből hirtelen jó pár udvarló ott terem? Ilyen sok a szingli férfi?
bocsi...
Miért van az hogy ha egy csinos vagy átlagos nő szingli lesz mindjárt hirtelen a semmiből jó pár udvarló ott terem? Ilyen sok a szingli férfi?
Nem hirtelen a semmiből.
Már előtte is ott voltak, ismertek. Csak mivel még párkapcsolatban voltunk, nem léptek.
L21
Fordítva meg a nagy semmi.
Szép világ ez! Várnak a sorukra... Fúj.
Ez mindig így volt. Ahogy a "feketelyuk" közelébe érkeznek, magába szippantja őket.
Igen, sok férfinak elég, ha puncija van, máris rárepül, mint légy a szarra.
Én nem ezt tapasztalom.
Aki olyan azt nem érdekli hogy van-e kapcsolatod vagy neki van-e, ugyanúgy nyomul.
Akinek van gerince, az még szakítás után melléjük csatlakozik.
De a mennyiség nem jelent minőséget is.
Úgyhogy hiába sok a jelentkező, ha a fele csak szexelni akar, a maradék meg vagy külsőre vagy belsőre nem tetszik.
Ne legyél már ennyire együgyű.
Közel ugyanannyi férfi van, mint nő. A párok túlnyomó többsége heteroszexuális és monogám. Tehát gyakorlatilag ugyanannyi szingli nő van, mint férfi.
A jelenség oka nagyon egyszerű: a szingli fiúk/férfiak előszeretettel legyeskednek a kiszemeltjeik körül. A nők/lányok jellemzően passzívabbak és nem teszik ezt.
Hát én ezt eddig nem tapasztaltam. Max rám nyomult valami ismerősöm, aki addig nem akart mert ugye volt párom, de mikor szingli lettem, akkor azt hitte itt a lehetőség, hogy meghúzhasson 1-2-szer. Nagyon hízelgő.
22L ("átlagos" külsővel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!