Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezen az oldalon, főként olyan pasik tartózkodnak, irogatnak, akik a való életben képtelenek maguknak párt találni? Tényleg igaz, hogy ide csak a lúzerek járnak?
Tehát olyanok akik szüzek, sosem volt barátnőjük, csúnyák, netán átlagosak?
Mert annyi hasonló jellegű kérdéssel és elkeseredett sráccal találkozni ezen az oldalon, hogy az már szerintem nem egészséges, mi több aggasztó.
Előre is köszönöm a válaszaitok :)
Igen igaz.:(
Én pl. most is az ereimet vágom.:(
18/f
Nem egészséges, de ez van!
Nekem talán fog is menni, csa nem most az a baj. Addig meg aggódhatok.
Nem igaz szerintem.
Párt, kapcsolatot könnyű találni, olyat akivel életed végéig tervezel már sokkal nehezebb.
Ugyanolyanok vannak itt mint is a kinti életben csak odakint egy álarc mögé bújva élik a szociális életüket.
Mellesleg ismerkedni sem lenne túl nehéz a való életben, ha nem az sugározna a szemetekből, hogy "hozzám ne szólj te gyökér!".
Nem igaz tényleg.:D
Nekem pl van valakim, akivel boldog vagyok. És sokszor láttam már válaszolni olyan férfiakat is, akik családosak, vagy a barátnőjükkel kapcsolatban tettek fel kérdést.
Amiért viszont válaszolok, az a fejlődésedben nyújthat segítséget. (És azokéban, akik az "átlagos" szót rendre helytelenül alkalmazzák.)
Átlagos értéke olyan dolgoknak lehet, amiket számszerűsítünk. Tehát a külső megjelenés, mint minőségi ismérv nem lehet soha "átlagos", mert átlaga csak !mennyiségi! ismérveknek lehet.
Nagyon szívesen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!