Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a csinos/szép egyetemista/tanult csajoknak a tökéletes külső mellett legalább olyan fontos a tökéletes belső?
Képzeljetek el egy ehhez hasonló kinézetű egyetemista vagy már végzett és tanult, komoly munkát végző lányt:
Számtalan ilyen kaliberű csajt ismerek és megfigyeltem már, hogy ezen a szinten már nem elég a vonzó, férfias külső (átlag feletti magasság, dús haj, jóképű arc és sportos testalkat) hanem a belső terén is nagyot kell villantani (legyen intellektuális, szenvedélyes, de egyúttal csibészes/flegma/rosszfiús; lehessen vele órákat beszélgetni; legyen népszerű, de törődő; ne legyen unalmas stb.). Mennyire gyakoriak az ilyen pasik, vagy az ilyen igényekkel rendelkező csajok (van belőlük jó pár) többsége sosem fogja megtalálni az "álomférfit" és hacsak nem lesz szerencséje, egész életében vak reményeket fog üldözni?
#2: "Ebben az országban alapból nincsenek is ilyen szép nők egyáltalán."
---
Ugye te most csak viccelsz? Csak a munkahelyemen (ahol gyakornok vagyok) van legalább 3 tucat ilyen (vagy még szebb is) kaliberű álomcsaj (+170-es vékony, hosszú lábú álomtest, gyönyörű formás cicikkel és érzéki/angyali arccal) és akkor "csak a simán szépeket és csinosakat" nem is említettem. Persze nem a nyóckerből és az avasi lakótelepből indulok ki, mert értelemszerűen nem ott élek.
igen számít nekik a belső:
pénztárca belső, kocsi belső és lakás belső
Ezeknek a nőknek is van egy csomó hibájuk. Hidd el, az a férfi aki megteheti hogy válogasson közöttük, egy bizonyos szintű külső után már ugyancsak belsőleg fog válogatni: legyen intellektuális, szenvedélyes, izgalmas, népszerű de gondoskodó, jó partner az életedben.
Sőt, minden ember a hasonló szintű külsejű emberek között válogat, azt keresi, akivel jol megértik egymást, és akivel egy hullámhosszon van.
Egy egészséges férfi/nő legalábbis vagyik kapcsolatra. Az olyan férfiak, akik nem tudnak megállapodni, csak mennek egyik csajról a másikra, valójaban selejtesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!