Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek vagy férfiaknak nehezebb az ismerkedés, a párkeresés?
Szerintem férfiaknak nehezebb. Nem lennék a helyükben.
38N
A sikeres pártalálás esetén egy férfi és egy nő is elkel, visszautasítás esetén mindkettő szingli marad.
Ebből könnyen ki tudod logikázni, hogy egyformán nehéz vagy könnyű.
#5 Az engem valahogy sosem tudott motiválni, hogy a példádnál maradva 20 olyan férfinak tetszem akik nekem egyáltalán nem. Nem mérce, csak azt jegyzem meg hogy naa szép, nekem csak ez jutott. Ellenben ha 20 olyannak akik nekem is na az már ad önbizalmat.
A párkeresés mindkét nemnél szívás. Én néha úgy gondolom, hogyha férfi lennék már házas lennék. Nőként meg azt látom, hogy várom a hajót a reptéren egy buszjeggyel. Ennek ellenére megértem, hogy a férfiaknak sem könnyű.
Szerintem is a pasiknak. Még él az a dolog, hogy nekik kell odamenni, írni, megszólítani stb először és szerintem rohadt nehéz ezt megtenni pláne ha benne van az emberben az izgalom is ha tetszik neki a nő, és fél hogy elrontja. Ezen felülkerekedve mégis megteszik és ezért respect jàr szerintem.
Én még csak 18 vagyok ami viszonylag fiatal és most van először barátom. Ehhez meg csak annyit kellett tennem, hogy kicsit nyitottabban járok és többet beszélek. A többi jött magàtól. A magam esetéből kiindulva mondom, hogy a pasiknak, de kitudja. Ez minden kapcsolatnál más lehet. (Nyilván ha már kapcsolatban van az ember akkor mindkét félnek szerencsés egyenlően odatenni magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!