Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek vagy férfiaknak nehezebb az ismerkedés, a párkeresés?
#10 Nyolcas vagyok, az régen rossz ha az nyugtat meg, hogy nem maradok magányos. Igaz olyan oldalán, aki semmit sem mozgat meg bennem, de legalább nem egyedül halok meg. Engem ez nem nyugtat meg. Megalkudni, magamat "megerőszakolni" csak azért mert olyan önző vagyok, hogy félek a magánytól ezért bevonok egy ló helyett szamár férfit, ez a másikkal is kitolás. Akkor ugyan olyan szemét leszek, mint az aki ezeket a férfiakat visszautasította. Én igaz nem utasítom vissza, de átverem és esélyt sem adok neki arra, hogy olyat találjon aki lónak tekinti és nem szamárnak.
Nincs nagy elvárásom. Fizikai vonzalom legyen, az lényegtelen hogy élő Ken baba vagy egy tök átlagos férfi kinézetre, néha olyan tetszik aki másnak lehet hogy nem. Belső értéknél nagyobb az elvárásom ami egyébként normálisnak kéne lennie. Legyen megbízható, magabiztos, céltudatos, őszinte és engem akarjon ne mást. Törődjön velem és ne kénye kedve szerint akasszon le a fogasról ha ráér éppen. Ha ez így valakiben egyben megvan az általában foglalt, mert az ilyen férfit hülye aki nem becsüli meg. Elmondom őszintén hogy fogalmam sincs milyen ha olyan akar téged akit te is. Eddig pont ez az "akarás" hiányzott azokból a férfiakból akikkel ismerkedtem, mint ha nekik minden mindegy lenne. Pedig se csúnya nem vagyok, se lelkileg defektes és aktívan társkeresőzők. Szóval ha azt mondom nehéz a társkeresés mindkét nemnek akkor nem mondok hülyességet, tapasztalom én is nőként.
Manapság mindenkinek egyformán nehéz. Ezek csak mellébeszélések, hogy 20 ilyennek vagy olyannak tetszem, aztán ezt meg párhuzamba állítom valakivel, akinek 20-ból 20 mínusz. Miért gondolja egy csomó férfi, hogy MINDEN nőt elhalmoznak ajánlatokkal, és csak rá kell mutatni egy tenyészbikára? Én pl sose kaptam facen ilyen ismerkedős szöveget, hiába hiszik sokan, hogy egy nőnek ebből áll az élete. És nem minden férfi szaggatja meg magát a lyukvadászatban, ez is marhaság.
Hozzánk illő párt találni, akiért érdemes tenni, mindenkinek nehéz találni. Kóbor dugásokat ne számítsunk, az mióta ér?
A kérdésben a párkeresésről volt szó, irreleváns most ide felhozni a d.gást..
Amúgy mire megyek az alkalmi szexre hajtó pasikkal, ha én soha nem vagyok benne alkalmiban? Kb annyira hoz lázba, mintha a 80 éves nagymamád barátnői csipkednék az arcod, hogy milyen helyes fiúk vagy. Te attól kívánatosnak éreznéd magad? Tényleg válaszolhatnál erre, érdekel :D
Azt meg hadd ne vegyem megtisztelőnek, hogy valami idegen meghúzna.. számomra ez inkább megalázó.
Kérdező: mindenkinek nehéz olyan párt találni, akivel TÉNYLEG jó a kapcsolata. Ritka az ilyen, nem mindenkinek sikerül.
Szerintem egyformán nehéz, de a legtöbben a saját oldalukat érzik nehezebbnek.
A pasik pl azt látják, hogy a nők ajándékokat kapnak, stb, arról nem szól a fáma, hogy az átlag alattiak után a kutya nem érdeklődik, maximum néha valami mentális beteg stalker rájuk láttam, és egy átlagos fizikumú nőnek bizony rohadt ijesztő egy erőszakos, nyomulós pasi aki követi...
Férfiaknak.
Alapból szerintem kevésbé válogatósak, nincsenek ideáljaik, vagy azt már rég a kukába dobták, mert akkor senkijük nem lenne soha. Elég csak megnézni, Tinderen egy átlagos csajnak 10x több matche van, mint egy jóképű! férfinek.
És igen, jobb érzés az, hogy 20 legalább nekem nem tetsző kopogtat nálam, mint én kopogtatok 20 helyen és mind az orromra csapja az ajtót. Ma egy átlagos kinézetű lánynak kell maximum 3 hét, és az udvarlók között tud találni legalább egy minimum hozzá hasonlóan kinéző srácot aki tisztességes szándékkal közelíti meg (nemegyéjszaka).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!