Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknak kinézettől függetlenül is van esélyük párt találni, akkor mivel magyarázható, hogy a parkokban/kávézókban/sétálóutcákon/szórakozóhelyeke n szinte kivétel nélkül csak +175-ös/helyes/átlagos testalkatú pasikat látok csajokkal lófrálni?
Konkrétan ezen kérdésre adott válaszok miatt jutott eszembe ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), de más kérdéseknél is írták már lányok, hogy a társkeresés csak hozzáállás kérdése, mindenkinek lehetősége van párt találni kinézettől függetlenül is, csak a belső legyen rendben. A valóság viszont az (legalábbis a megfigyelésem szerint), hogy én kegyetlen ritkán látok olyan pasit lánnyal kézen fogva sétálni, aki legalább azon két tulajdonságnak ne felelne meg, amelyeket a kérdésben említettem. Kezdjük ott, hogy a legnagyobb szűrő a magasság. 175 alatti pasit kis túlzással szökő évente látok csajjal csókolózni. De az is ritka, akinek ne lenne helyes arcra és annak ellenére van barátnője. Tudom, hogy a "helyesség" egy kegyetlenül szubjektív dolog, de nagyjából a klasszikus letisztult férfi vonásokat kell ezalatt érteni. Majdnem tökéletes példák (hitelesebbeket nem találtam): [link]
Ők nem kifejezetten jóképűek, de nem is csúnyák, nevezzük csak helyesnek. Rengeteg ilyen huszon/harmincéves tipikus +175-ös, enyhén vékony/szolid mackós/sportos alkatú pasit látok barátnőkkel a legkülönbözőbb helyeken, ahol általában szerelmes párokat lehet látni. Rendben, ez a nagy átlag. De mi van a többivel? Ha tényleg annyira számítana a belső/habitus/kommunikációs képesség stb. a külső ellenében, ahogy azt sokan állítják, akkor nem csak a fent definiált van ennél jobb kaliberű pasikat látnék kézen fogva sétálni és csókolózni a barátnőikkel. Vagy az is lehet, hogy csak az átlag vagy afeletti pasik rendelkeznek megnyerő személyiséggel/jó beszélőkével/humorral stb. Valaki légyszíves adjon valami racionális magyarázatot! A válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem tudom, te hol készíted a statisztikáidat, de én speciel két 170 centi alatti, klasszikus értelemben nem túl jóképű pasit ismerek, egyikük az elsők közt volt egyetemen, aki megtalálta a párját, azóta már boldog házasok. A másik ugyancsak nemrég házasodott, és előtte is szinte mindig volt barátnője.
Valószínűleg simán csak nem veszed észre a csúnya pasikat.
A linkelt fiúk pedig határozottan ellenszenvesek.
#4: Mégis miért van az, hogy mindenki azt hiszi vak vagyok és nem akarom meglátni azt, amit nem akarok...Állítólag. Nyugodj meg, nincs szelektív látásom.
#3: Ezekkel a kiragadott példákkal egy probléma van: Nem mérvadóak. Én is ismerek kifejezetten csúnya lányokat szép férfiakkal. Ugyanez a helyzet az alacsony pasik esetében. Lehet te ismersz 2 alacsony párkapcsolatban élő pasit. De mi van azzal a sok-sok ezer sráccal, akik nem ilyen szerencsések. Egy felmérés, csak nagyobb mintavétel esetén lehet hiteles.
A kérdés nagyon jó, maximálisan egyetértek a Kérdezővel. Miért kell áltatni az embereket,azt nem értem.
Akkor mondják azt a nők,hogy igen bocsi, nem érdekel milyen a személyiséged,milyen vagy, ha helyes vagy akkor talán szóba állunk veled és ennyi...
A többi meg haljon meg,kit érdekel.
Mert valójában ez van és ez megy a mai világban, csak akkor állítsák ezt,mondják ezt, nem kell hazudni.
Kizárólag aki jóképűnek született,annak van esélye egyáltalán a nőknél.Kész,ennyi.
És akkor nincsen áltatva a többi férfi,aki nem helyesnek született.
25/F
Az én ismeretségi körömben azoknak nincs párjuk, akik:
- nem akarnak (már/még/pillanatnyilag/más tölti ki az életüket)
- nem akarnak minden áron, és pillanatnyilag nem ismernek hozzájuk illőt, de azért nyitva hagyják a lehetőséget, hogy találjanak
- hozzájuk képest az egekben vannak az elvárásaik
- túlságosan negatívak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!