Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiaknak kinézettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiaknak kinézettől függetlenül is van esélyük párt találni, akkor mivel magyarázható, hogy a parkokban/kávézókban/sétálóutcákon/szórakozóhelyeke n szinte kivétel nélkül csak +175-ös/helyes/átlagos testalkatú pasikat látok csajokkal lófrálni?

Figyelt kérdés

Konkrétan ezen kérdésre adott válaszok miatt jutott eszembe ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), de más kérdéseknél is írták már lányok, hogy a társkeresés csak hozzáállás kérdése, mindenkinek lehetősége van párt találni kinézettől függetlenül is, csak a belső legyen rendben. A valóság viszont az (legalábbis a megfigyelésem szerint), hogy én kegyetlen ritkán látok olyan pasit lánnyal kézen fogva sétálni, aki legalább azon két tulajdonságnak ne felelne meg, amelyeket a kérdésben említettem. Kezdjük ott, hogy a legnagyobb szűrő a magasság. 175 alatti pasit kis túlzással szökő évente látok csajjal csókolózni. De az is ritka, akinek ne lenne helyes arcra és annak ellenére van barátnője. Tudom, hogy a "helyesség" egy kegyetlenül szubjektív dolog, de nagyjából a klasszikus letisztult férfi vonásokat kell ezalatt érteni. Majdnem tökéletes példák (hitelesebbeket nem találtam): [link]

[link]

[link]

[link]

Ők nem kifejezetten jóképűek, de nem is csúnyák, nevezzük csak helyesnek. Rengeteg ilyen huszon/harmincéves tipikus +175-ös, enyhén vékony/szolid mackós/sportos alkatú pasit látok barátnőkkel a legkülönbözőbb helyeken, ahol általában szerelmes párokat lehet látni. Rendben, ez a nagy átlag. De mi van a többivel? Ha tényleg annyira számítana a belső/habitus/kommunikációs képesség stb. a külső ellenében, ahogy azt sokan állítják, akkor nem csak a fent definiált van ennél jobb kaliberű pasikat látnék kézen fogva sétálni és csókolózni a barátnőikkel. Vagy az is lehet, hogy csak az átlag vagy afeletti pasik rendelkeznek megnyerő személyiséggel/jó beszélőkével/humorral stb. Valaki légyszíves adjon valami racionális magyarázatot! A válaszaitokat előre is köszönöm.

2016. aug. 21. 19:50
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
53%

A 38asnak van igaza, a díszpárok érnek rá egész nap andalogni a főutcán meg a parkban nyalni egymást, hogy úgymond lássa a pórnép mennyire jó nekik.

A normális párok csinálnak maguknak értelmesebb elfoglaltásgot ,vagy keményen dolgoznak és építik a házukat,jövőjüket,vagy kerti partit bográcsolást rendeznek a barátaikkal,elmennek horgászni, szinházba járnak ,túrázni mennek. Nem a plázában flangálnak céltalanul, lárvapofával. Na ezért sem látsz úgymond "rondább" fiút nővel.

Mellesleg akit ismerek és alacsony fejlettlenebb annak mindnek van párja. Van 2-3 igazán csóróbb haverom is ,akik konkrétan közmunkán és alkalmi melókból tengődnek és nem is néznek ki egyáltalán jól ,de kettőnek van állandó nője a harmadik meg azzal henceg hogy minden hónapban más ribizlit húz meg .Pénz nélkül, nem kigyúrtan.

Tudom ez is mind hazugság,de én senkinek a képeit nem fogom elküldözgetni az engedélye nélkül arctalan síránkozóknak.

2016. aug. 22. 15:32
 42/44 anonim ***** válasza:
De honnan tudja a linkelt kérdésben a kérdező, hogy a testi betegség feltétlenül látványos? nekem pl. kifejezetten súlyos betegségem van, a barátomnak pedig ugyanaz de kevésbé súlyos. Mondjuk 175 centi feletti helyes srác, de azért nem néznéd ki belőle a gerincműtétet...
2016. aug. 24. 23:09
 43/44 anonim ***** válasza:
46%

Amúgy, tudom, nem ez a kérdés, de te ezeket a pasikat ítélted éppen helyesnek, nem mindenki tesz így. Én pl. nem, max a 3.tetszik csak, ha nagyon akarom.

Nekem pl. ő tetszik.

[link]

2016. aug. 24. 23:12
 44/44 anonim ***** válasza:
56%
Egyébként még valami: ezek a kérdések mind butaságok. Nem csak tőled, a nőktől is ugyanúgy azok lennének. Senki nem tudja itt megmondani, milyen ember vagy. Hiába írsz le 10 tulajdonságot a 123-ból, meg olyan tulajdonságod is lehet, amit nem is tudsz magadról.
2016. aug. 24. 23:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!