Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igen művelt és intelligens...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igen művelt és intelligens férfinél lehet esélye átlagos nőnek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 21:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Lehet.
2016. aug. 20. 21:40
 2/15 A kérdező kommentje:

Minden lehetséges, persze. Ha így értetted. :)

Egyébként kétlem, már ha életre szóló párkapcsolat a szándék - de örülnék, ha az élet ezt cáfolná.

2016. aug. 20. 21:53
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy intelligens férfinél nincs esélye egy "átlagos" nőnek, akkor az a férfi nem intelligens.

Egy férfi :)

2016. aug. 20. 21:56
 4/15 A kérdező kommentje:
S ha pontosítom, hogy az 'átlagost' ugyanúgy a műveltségre és kognitív képességekre értettem? Nehéz úgy elképzelni, hogy jól működjön, még ha ezen kívül számtalan tényezőn múlik is egy kiegyensúlyozott kapcsolat.
2016. aug. 20. 22:07
 5/15 anonim ***** válasza:
A műveltség és intelligencia nyilván nem hátrány, de ezek nem azok a tulajdonságok, amit értékelnének a nők.
2016. aug. 20. 22:12
 6/15 anonim ***** válasza:

De ne félj már ennyire ettől :D Miért szerinted az lesz, hogy randin elkezdi dúdolni a Varázsfuvolát, és ha nem tudod folytatni, akkor kiestél?

Legyen egy alap műveltséged és kész. Akkor már sokat lehet beszélgetni, ami fontos, de ilyen tudományos beszélgetésekbe nem sokan mennek bele, mert egy kapcsolat nem erre való. 3as voltam

2016. aug. 20. 22:15
 7/15 A kérdező kommentje:
Nyilván - és a kérdés szempontjából pláne - értelmetlen ezt bizonygatnom, de én nem erre a következtetésre jutottam. S nálam a legvonzóbb tulajdonságok között van.
2016. aug. 20. 22:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Vegyünk 2 teljesen egyforma embert, a különbség csak annyi, hogy az egyik művelt és intelligens, a másik kevésbé. Ugyanannyi esélyük lesz egy átlagos nőnél.
2016. aug. 20. 22:23
 9/15 A kérdező kommentje:

Harmadiknak:

Tényleg? :) Mert eddig minden társalgás úgy végződött, hogy mehettem szakirodalmat bújni, hogy legyen értelme folytatni az érvelésem. Ugyan ennek ellenére nagyon élvezném, de ez nőként is libidógyilkos.

Utolsó: ebben egyetértünk. A kérdés viszont egoista módon rólam szól. :P

2016. aug. 20. 22:27
 10/15 anonim ***** válasza:
MTA-irodalom osztályon dolgozol, és onnan vannak randipartnereid? :D
2016. aug. 20. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!