Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az oka, hogy egy helyes pasi sokkal kapósabb szinte az összes csajnál, mint egy átlagos külsejű, de nagyon intelligens srác?
régebben én is így gondoltam, mint te. nagyon válogatós voltam a pasik terén, aztán rájöttem, h a külső nem minden, és egy jó beszélgetés pl nekem többet ér, meg az, h jól érzem magam a sráccal, stb. és egyébként utálom az üresfejű szépfiúkat, én intelligensnek és műveltnek tartom magam, az alpáriság taszít. és sztem vannak még ilyen lányok, meg tudom, h ez közhely, de "mindenkinek más a szép." :)v a magasságról annyi, h az nekem még mindig fontos, mert én elég magas vagyok lány létemre...
21/L
Hajrá Ronda Alacsony Srác!
Még 3 kérdés, és tiéd lesz a "GYK-n Legtöbbször Ugyanazt Megkérdező" díj!
Aki másokat lenéz, az nem nagyon intelligens, hanem egy nagyképű, egoista, éretlen és makacs tizenéves. És nem ritkán lúzer is.
Aki igazából intelligens, az felismeri és elfogadja, hogy mások vagyunk, nem akarja, hogy mindenki olyan legyen, mint Ő, és elfogadja, hogy a világ nem egy számára összeállított látványosság. És az intelligens ember nem fog itt szenvedni, meg panaszkodni hogy másoknak milyen könnyű, és neki miért nem az.
Fú, látszik, hogy sokat gondolkoztál ma! :O
Amúgy egész jó az elméleted! De ha ismerkedésnél tartunk, te is szívesebben szólítanál le egy csinos lányt, mint egy rondát, ugye? Bárki bármit mond, ismerkedésnél a külső a fő szempont, azt választod, aki elsőre szimpatikus lesz. Ilyenkor általában az összképet nézzük, ritka, hogy valaki egyetlen dologba /pl. magasság/ szeret bele... Aztán jön csak személyiség megismerése, és az idő előrehaladtával egyre fontosabb lesz.
Mit ér a szép csomagolás, ha belül nincs semmi érdekes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!