Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy átlagos nő hosszabb ideje szingli akkor általánosságban vagy nagyon válogat vagy szeret szingli lenni, viszont ha egy férfi hosszabb ideje egyedül van akkor általában csak nem jut neki nő?
Minden ember más ez egy hülye általánosítás már megint.
Valaki nem tud túllépni az exén, és még csak 1 éjszakázik, valaki még élni akar, valaki elvált hétvégi apuka, és sok nő nem fogadja el ha nem vele van hanem az előző házasságáb született gyerekével, valaki sokat dolgozik és a karrierjére összpontosít stb.
Átlagos nőnek bármikor jut férfi,amikor akar.
Átlagos férfinak viszont nő sem jut,semmilyen.
Ennyi.
25/F
Nem értek ezzel egyet. Szingli vagyok már egy éve, nehéz volt elfelejtenem a exem, sőt most sem felejtettem el. Teljesen átlagosnak gondolom magam, és szerintem hülyeség, hogy a nők találnak párt, a pasik nem. Mivel nőként én nem tudok kezdeményezni és őszintén nem is akarok. De a férfiak bármikor odamehetnek egy nőhöz pl egy bulin, meghívja egy italra stb. Akkor miért is nehéz a pasiknak találni valakit???
És igen, a nők válogatnak, akik komoly társat akarnak azok megnézik a kínálatot. :) 21 L
Ott irta a valaszaban, hogy nehez volt neki elfelejteni a volt baratjat es meg most sincs tul rajta.
Amugy nem unjatok meg ezt az atlagos lany, fiu dumat? Mert en egy kicsit kezdem...
Nincs ertelmd. Nezzetek mar szet a nagy vilagban. Nen csak a bomba kinezetu embereknek van parja.
De mondjuk konnyebb azt feltetelezni, hogy azert nincs parunk, mert az atlagos ferfiak nehezen talalnak...
"Ott irta a valaszaban, hogy nehez volt neki elfelejteni a volt baratjat es meg most sincs tul rajta."
Kamu. Ha olyan férfi próbálkozik egy nőnél, aki jobban néz ki, mint az exe, akkor a nő akár a szakítás másnapján is összejön vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!