Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú nem kezdeményező (még társkeresőn sem) és átlagos külseje van, akkor örökké egyedül marad?
Sose kezdeményeztem még és nem is akarok, társkeresőn is fent vagyok, de írni nem szeretnék nőkre. Utcán, buszon is várom hogy odajöjjenek hozzám.
Így tényleg örökké szingli maradok?
Ha kiállsz valahova tátott szájjal (sőt, inkább csukottal), és várod a sült galambot, akkor melyik a valószínűbb:
A) Egy kedves galamb megsajnál, tollanként megkopasztja magát, aztán bevetődik a legközelebbi sütőbe, de annyira szeretne segíteni rajtad, hogy még ezt is túléli, és utolsó erejével még berepül a csukott szádon, vagy
B) éhen halsz?
Kiszámoltam az adataidra vonatkozó BMI-t, 30 jött ki, ami elhízott. Ezzel egyenértékű egy 162 cm-es 79-80 kg-os nő.
Azért bízom abban, hogy a kérdés csak vicc, vagy provokáció. A nők általában nem mennek oda a másikhoz ismerkedni, ha mégis igen, akkor valaminek valaminek nagyon-nagyon tetszenie kell rajtad nekik. A személyiségeddel persze akár hódíthatnál is, de ilyen hozzáállással nem sok esélyt látok rá.
Életemben egyszer jöttek oda hozzám csajok utcán a semmiből, de akkor volt nálam egy kölcsön bentli egy nagyon kedves ismerősömtől.
Egyébként minden eddigi csajom és feles3gem is ők kezdeményeztek nem pedig én, iskolában, szórakozó helyen, munka helyen, de azt, hogy az utcán majd oda megy hozzád csak úgy valaki, arra ne számíts...
+ nem nagyképűségből de 9 éves korom óta szertornázom, szóval elég jól nézek ki...
Kockáshass hú há hú! csörögd a majomtáncot! titititi ne sajnáld bébi! dzzss csumi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!