Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknak kinézettől függetlenül is van esélyük párt találni, akkor mivel magyarázható, hogy a parkokban/kávézókban/sétálóutcákon/szórakozóhelyeke n szinte kivétel nélkül csak +175-ös/helyes/átlagos testalkatú pasikat látok csajokkal lófrálni?
Konkrétan ezen kérdésre adott válaszok miatt jutott eszembe ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), de más kérdéseknél is írták már lányok, hogy a társkeresés csak hozzáállás kérdése, mindenkinek lehetősége van párt találni kinézettől függetlenül is, csak a belső legyen rendben. A valóság viszont az (legalábbis a megfigyelésem szerint), hogy én kegyetlen ritkán látok olyan pasit lánnyal kézen fogva sétálni, aki legalább azon két tulajdonságnak ne felelne meg, amelyeket a kérdésben említettem. Kezdjük ott, hogy a legnagyobb szűrő a magasság. 175 alatti pasit kis túlzással szökő évente látok csajjal csókolózni. De az is ritka, akinek ne lenne helyes arcra és annak ellenére van barátnője. Tudom, hogy a "helyesség" egy kegyetlenül szubjektív dolog, de nagyjából a klasszikus letisztult férfi vonásokat kell ezalatt érteni. Majdnem tökéletes példák (hitelesebbeket nem találtam): [link]
Ők nem kifejezetten jóképűek, de nem is csúnyák, nevezzük csak helyesnek. Rengeteg ilyen huszon/harmincéves tipikus +175-ös, enyhén vékony/szolid mackós/sportos alkatú pasit látok barátnőkkel a legkülönbözőbb helyeken, ahol általában szerelmes párokat lehet látni. Rendben, ez a nagy átlag. De mi van a többivel? Ha tényleg annyira számítana a belső/habitus/kommunikációs képesség stb. a külső ellenében, ahogy azt sokan állítják, akkor nem csak a fent definiált van ennél jobb kaliberű pasikat látnék kézen fogva sétálni és csókolózni a barátnőikkel. Vagy az is lehet, hogy csak az átlag vagy afeletti pasik rendelkeznek megnyerő személyiséggel/jó beszélőkével/humorral stb. Valaki légyszíves adjon valami racionális magyarázatot! A válaszaitokat előre is köszönöm.
#5: Ez nem az én "hitem", hanem a humanisztikus pszichológia kb. alappillére/alapelve. Nem én sz...ptam ki a kisujjamból, Rogers, Maslow... sőt, maga Sigmund Freud is "benne van" (ha csak közvetetten is). Az ember egész egyszerűen így működik. Pont.
Mellesleg megjegyezném, hogy ha "mindenki azt hiszi vak vagyok és nem akarom meglátni azt, amit nem akarok...", akkor lehet, hogy nem "a mindenki" a hülye...
Tudod, a "mindenki hülye, csak én vagyok villamos" tipikus esete...
"#4: Mégis miért van az, hogy mindenki azt hiszi vak vagyok és nem akarom meglátni azt, amit nem akarok...Állítólag. Nyugodj meg, nincs szelektív látásom.
#3: Ezekkel a kiragadott példákkal egy probléma van: Nem mérvadóak. Én is ismerek kifejezetten csúnya lányokat szép férfiakkal. Ugyanez a helyzet az alacsony pasik esetében. Lehet te ismersz 2 alacsony párkapcsolatban élő pasit. De mi van azzal a sok-sok ezer sráccal, akik nem ilyen szerencsések. Egy felmérés, csak nagyobb mintavétel esetén lehet hiteles."
Ja, és a te mintavételed persze mérvadó. Ha mindenki azt hiszi vak vagy és csak azt veszed észre, amit szeretnél, az nemelgondolkodtató kicsit?
11-es.
Eddig mindig azon voltam,hogy megtaláljam azt az egy nőszemélyt,akivel kapcsolatba kerülhetek és élhetek vele boldogan... mára már lemondtam végleg erről,mert esélytelen vagyok. Nem születtem jóképűnek,és így esélyt sem kaptam soha életemben,egy beszélgetésre sem,egyetlen nőtől sem.
Pedig nem vagyok csúnya,adok is magamra, mindig is így tettem.
És próbálkoztam is régebben sokat nőknél,tettem érte hogy összejöhessen valami.
Semmi nem jött össze.Na most mennyi az esélye annak,hogy pont nekem nem jut a közelembe egyetlen olyan csaj sem soha,akit érdekelnék?
Másoknak meg alapból az ölükbe hullik milliárd csaj,csak azért mert jóképűnek születtek?
Rám meg rám se hederítenek a csajok,mert nem születtem tökéletesnek? Tényleg így van,és ez a bajom.
Szóval 25 évem alatt egyetlen nő sem mutatott felém érdeklődést,úgyhogy én végleg feladtam,meguntam.
Ha látnád mennyire kerülnek a nők még az utcán is,pedig tényleg nem vagyok sem büdös,sem csúnya,normálisan kulturáltan öltözködöm,és viselkedem is.
25/F
Szóval sajnos a külső határoz meg mindent a mai világban,szó szerint mindent... ez itt a nagy gond.
Ezért nincsen esélyem sem soha életemben egy nőt még megcsókolni sem,de átölelni sem...
Érted,egy olyan dolog miatt amibe még beleszólásom sem lehetett...
25/F
Akik azt állítják, hogy egy férfi kinézettől függetlenül találnak párt, azok vagy beszűkülten látják a környezetüket vagy nincs empátiájuk.
Menjünk bele a statisztikába. Angliai statisztika, a nők elsző szempontja párkeresésnél az, hogy a férfi magasabb legyen. Na, itt egy alacsony srác a nők többségénél ki is potyogott. Marad pár nő, akinél esélye van. Menjünk át az alapvető párkapcsolati alapokra: Ha tetszik, ha nem, a nők többsége szereti, ha az elején megvan a kémia. Ha szóban forgó srác nem helyes, általában nincs meg a kémia.
Így lényegében a legtöbb csajnál ki is potyogott az illető.
Nekem egy kérdésem lenne: Akik szerint egy ilyen pasi talál barátnőt, ha akar, az mire alapozza, hogy a szóban forgó srác pont azzal a kevés csajjal fut össze az életben, pont ismerkedési helyzet alakul ki és pont összepasszolnak?
Az pedig nagyon okosat írt, aki azt mondta, hogy a "legyen önbizalma", a "belső fontosabb" dolgok bullshitek. Az ezt állító emberek elég kis része gondolja ezt komolyan. Persze, előnyös tulajdonságok, HA sok más egyéb is megvan. A valóságban ilyen szövegeket már hallottam nem egy csajtól, aki csak kigyúrt srácra volt hajlandó ránézni vagy kifejezetten helyesre. De hallottam már kis visszahúzódó lánytól is, aki előadta ezeket, de igazából ő is a külső alapján döntött. Az ezt állító emberek többségének egyszerűen 0 szintű önismerete van és képtelen normálisan lekommunikálni, hogy milyen párt keres.
Ezzel kapcsolatban is van kérdésem: Ha ennyi nő, mint ahogy itt és egyéb netes fórumokon, továbbá a valóságban is azt állítja, hogy a belső a fontos, akkor miért van egy csomó kevésbé vonzó kinézetű szűz huszonéves csoporttársam az egyetemen, amikor én 176 centisen, helyes pofival, kicsit átlag feletti izomzattal, DE bunkón simán feltudok szedni olyan lányokat, akiknél elvileg a belső a fontos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!