Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknak kinézettől függetlenül is van esélyük párt találni, akkor mivel magyarázható, hogy a parkokban/kávézókban/sétálóutcákon/szórakozóhelyeke n szinte kivétel nélkül csak +175-ös/helyes/átlagos testalkatú pasikat látok csajokkal lófrálni?
Konkrétan ezen kérdésre adott válaszok miatt jutott eszembe ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), de más kérdéseknél is írták már lányok, hogy a társkeresés csak hozzáállás kérdése, mindenkinek lehetősége van párt találni kinézettől függetlenül is, csak a belső legyen rendben. A valóság viszont az (legalábbis a megfigyelésem szerint), hogy én kegyetlen ritkán látok olyan pasit lánnyal kézen fogva sétálni, aki legalább azon két tulajdonságnak ne felelne meg, amelyeket a kérdésben említettem. Kezdjük ott, hogy a legnagyobb szűrő a magasság. 175 alatti pasit kis túlzással szökő évente látok csajjal csókolózni. De az is ritka, akinek ne lenne helyes arcra és annak ellenére van barátnője. Tudom, hogy a "helyesség" egy kegyetlenül szubjektív dolog, de nagyjából a klasszikus letisztult férfi vonásokat kell ezalatt érteni. Majdnem tökéletes példák (hitelesebbeket nem találtam): [link]
Ők nem kifejezetten jóképűek, de nem is csúnyák, nevezzük csak helyesnek. Rengeteg ilyen huszon/harmincéves tipikus +175-ös, enyhén vékony/szolid mackós/sportos alkatú pasit látok barátnőkkel a legkülönbözőbb helyeken, ahol általában szerelmes párokat lehet látni. Rendben, ez a nagy átlag. De mi van a többivel? Ha tényleg annyira számítana a belső/habitus/kommunikációs képesség stb. a külső ellenében, ahogy azt sokan állítják, akkor nem csak a fent definiált van ennél jobb kaliberű pasikat látnék kézen fogva sétálni és csókolózni a barátnőikkel. Vagy az is lehet, hogy csak az átlag vagy afeletti pasik rendelkeznek megnyerő személyiséggel/jó beszélőkével/humorral stb. Valaki légyszíves adjon valami racionális magyarázatot! A válaszaitokat előre is köszönöm.
" Oltári marhaságokat és valóságtól elrugaszkodott statisztikákat írtok itt. Konkrétan egy- két % kivételtől eltekintve mindenkinek lesz legalább 1nője és családja is. Lehet, hogy nem 20 évesen keféli szanaszét magát ,de az idő elhozza a neki rendelt párt,csak a szemüket kell nyitva tartani."
Pont az 1-2 kivételről szól a kérdés. De ha szétnézel a valódi statisztikák (nem az általunk kitaláltak) alapján egyre több szűz felnőtt férfi van, akik nem aszexuálisak.
Szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenki lát amit lát, hisz amit hisz. Én egy csomó párt ismerek, ahol csinos lány él párkapcsolatban alacsony/nem helyes/kövér/vékony pasival, így én a saját szememnek hiszek. De mibe fogadjunk, ha a síróknak a közös képeket ezekről a (jórészt 20-24 éves) párokról megmutatnám, akkor olyan reakciók jönnének, hogy:
a) biztos pénzes a srác a lány meg aranyásó
b) jó de mit érdekeljen engem az ő boldogságuk, attól én még szűz vagyok és nem néznek rám a nők
c) biztos lefizették a csajt
d) mentális problémái vannak a lánynak és kénytelen volt beérni egy ilyen külsejű sráccal akinek mindegy csak nő legyen és elviseli a betegségét
Satöbbi satöbbi... még véletlenül sem jöhettek létre ezek a kapcsolatok szerelemből, mert hát MINDEN nőnek a fullos pasi kell és nem lehet, hogy ők csesznek el valamit.
Mindenki a maga sorsának kovácsa, csak ennyit akartam mondani.
(Ne írjatok privit a képekért. Egyik itteni srácnak már küldtem képeket a párokról, ettől függetlenül ugyanúgy a nőket hibáztatja a sikertelenségéért.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!