Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a férfiaknak kinézettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfiaknak kinézettől függetlenül is van esélyük párt találni, akkor mivel magyarázható, hogy a parkokban/kávézókban/sétálóutcákon/szórakozóhelyeke n szinte kivétel nélkül csak +175-ös/helyes/átlagos testalkatú pasikat látok csajokkal lófrálni?

Figyelt kérdés

Konkrétan ezen kérdésre adott válaszok miatt jutott eszembe ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), de más kérdéseknél is írták már lányok, hogy a társkeresés csak hozzáállás kérdése, mindenkinek lehetősége van párt találni kinézettől függetlenül is, csak a belső legyen rendben. A valóság viszont az (legalábbis a megfigyelésem szerint), hogy én kegyetlen ritkán látok olyan pasit lánnyal kézen fogva sétálni, aki legalább azon két tulajdonságnak ne felelne meg, amelyeket a kérdésben említettem. Kezdjük ott, hogy a legnagyobb szűrő a magasság. 175 alatti pasit kis túlzással szökő évente látok csajjal csókolózni. De az is ritka, akinek ne lenne helyes arcra és annak ellenére van barátnője. Tudom, hogy a "helyesség" egy kegyetlenül szubjektív dolog, de nagyjából a klasszikus letisztult férfi vonásokat kell ezalatt érteni. Majdnem tökéletes példák (hitelesebbeket nem találtam): [link]

[link]

[link]

[link]

Ők nem kifejezetten jóképűek, de nem is csúnyák, nevezzük csak helyesnek. Rengeteg ilyen huszon/harmincéves tipikus +175-ös, enyhén vékony/szolid mackós/sportos alkatú pasit látok barátnőkkel a legkülönbözőbb helyeken, ahol általában szerelmes párokat lehet látni. Rendben, ez a nagy átlag. De mi van a többivel? Ha tényleg annyira számítana a belső/habitus/kommunikációs képesség stb. a külső ellenében, ahogy azt sokan állítják, akkor nem csak a fent definiált van ennél jobb kaliberű pasikat látnék kézen fogva sétálni és csókolózni a barátnőikkel. Vagy az is lehet, hogy csak az átlag vagy afeletti pasik rendelkeznek megnyerő személyiséggel/jó beszélőkével/humorral stb. Valaki légyszíves adjon valami racionális magyarázatot! A válaszaitokat előre is köszönöm.

2016. aug. 21. 19:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18%
19-es,akkor irány a rosszlányok oldala ,olyan fullos nőt vehetsz ott magadnak amilyet csak akarsz. Ja tudom,inkább te leszel a 40 éves szűz, de nem fizetsz mert erkölcseid vannak. Akkor meg ne nyavalyogj , hanem viseld büszkén a sorsod.
2016. aug. 21. 21:11
 22/44 anonim ***** válasza:
73%
Oltári marhaságokat és valóságtól elrugaszkodott statisztikákat írtok itt. Konkrétan egy- két % kivételtől eltekintve mindenkinek lesz legalább 1nője és családja is. Lehet, hogy nem 20 évesen keféli szanaszét magát ,de az idő elhozza a neki rendelt párt,csak a szemüket kell nyitva tartani.
2016. aug. 21. 21:19
 23/44 anonim ***** válasza:
29%
Rosszlányok, az nem rossz, vannak ott jó nuncikák is az biztos :)
2016. aug. 21. 21:24
 24/44 anonim ***** válasza:
Most akkor tisztázzuk már,hogy kiknek van esélye a nőknél,mert összezavarodik a rendszerem a sok ellentétes infótól, és ez robbanáshoz vezet. Ez pedig nem olyan kis pukkanás lesz,mint amikor Pistikéék földhöz vágják az öngyújtót, és vigyorognak,hogy milyet szólt,hanem akár városokat is a földel tesz egyenlővé.
2016. aug. 21. 21:31
 25/44 anonim ***** válasza:
67%

" Oltári marhaságokat és valóságtól elrugaszkodott statisztikákat írtok itt. Konkrétan egy- két % kivételtől eltekintve mindenkinek lesz legalább 1nője és családja is. Lehet, hogy nem 20 évesen keféli szanaszét magát ,de az idő elhozza a neki rendelt párt,csak a szemüket kell nyitva tartani."

Pont az 1-2 kivételről szól a kérdés. De ha szétnézel a valódi statisztikák (nem az általunk kitaláltak) alapján egyre több szűz felnőtt férfi van, akik nem aszexuálisak.

2016. aug. 21. 21:34
 26/44 anonim ***** válasza:
67%
Már megint ugyanaz az öt önbizalomhiányos monitorfejű sír itt.
2016. aug. 21. 21:37
 27/44 anonim ***** válasza:
75%
#26: És ugyanaz az 5 oltja őket, aki máskor is?
2016. aug. 21. 21:43
 28/44 anonim ***** válasza:
83%
Az az 1-2 % kivétel sem a 175 cm alatti magassága miatt van bajban, hanem a saját hülyesége miatt. Szűz pasik meg azért vannak többen manapság mert egész nap kockulnak,chatelnek ,elvannak otthon a géppel- konzollal játékokkal, és magasról tesznek a csajozásra. Ez pl Japánban főleg egy élő probléma, a virtuális világ kielégíti őket.
2016. aug. 21. 21:43
 29/44 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem maradjunk annyiban, hogy mindenki lát amit lát, hisz amit hisz. Én egy csomó párt ismerek, ahol csinos lány él párkapcsolatban alacsony/nem helyes/kövér/vékony pasival, így én a saját szememnek hiszek. De mibe fogadjunk, ha a síróknak a közös képeket ezekről a (jórészt 20-24 éves) párokról megmutatnám, akkor olyan reakciók jönnének, hogy:

a) biztos pénzes a srác a lány meg aranyásó

b) jó de mit érdekeljen engem az ő boldogságuk, attól én még szűz vagyok és nem néznek rám a nők

c) biztos lefizették a csajt

d) mentális problémái vannak a lánynak és kénytelen volt beérni egy ilyen külsejű sráccal akinek mindegy csak nő legyen és elviseli a betegségét

Satöbbi satöbbi... még véletlenül sem jöhettek létre ezek a kapcsolatok szerelemből, mert hát MINDEN nőnek a fullos pasi kell és nem lehet, hogy ők csesznek el valamit.

Mindenki a maga sorsának kovácsa, csak ennyit akartam mondani.

(Ne írjatok privit a képekért. Egyik itteni srácnak már küldtem képeket a párokról, ettől függetlenül ugyanúgy a nőket hibáztatja a sikertelenségéért.)

2016. aug. 21. 21:44
 30/44 anonim ***** válasza:
40%
érdekes amikor képet kérek hogy valaki bizonyítsa hogy vannak ronda ocsmány férfiak jó nőkkel akkor jönnek a kifogások... én is bemehetek hogy el loptak 10 milliót a lakásomból a rendőrnek mi az első kérdése? tudja bizonyítani? hogy el tűnt 10 millió nem akkor lehet hamis az állítása.... te hát mondani bármit lehet
2016. aug. 21. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!