Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiaknak kinézettől függetlenül is van esélyük párt találni, akkor mivel magyarázható, hogy a parkokban/kávézókban/sétálóutcákon/szórakozóhelyeke n szinte kivétel nélkül csak +175-ös/helyes/átlagos testalkatú pasikat látok csajokkal lófrálni?
Konkrétan ezen kérdésre adott válaszok miatt jutott eszembe ( http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske.. ), de más kérdéseknél is írták már lányok, hogy a társkeresés csak hozzáállás kérdése, mindenkinek lehetősége van párt találni kinézettől függetlenül is, csak a belső legyen rendben. A valóság viszont az (legalábbis a megfigyelésem szerint), hogy én kegyetlen ritkán látok olyan pasit lánnyal kézen fogva sétálni, aki legalább azon két tulajdonságnak ne felelne meg, amelyeket a kérdésben említettem. Kezdjük ott, hogy a legnagyobb szűrő a magasság. 175 alatti pasit kis túlzással szökő évente látok csajjal csókolózni. De az is ritka, akinek ne lenne helyes arcra és annak ellenére van barátnője. Tudom, hogy a "helyesség" egy kegyetlenül szubjektív dolog, de nagyjából a klasszikus letisztult férfi vonásokat kell ezalatt érteni. Majdnem tökéletes példák (hitelesebbeket nem találtam): [link]
Ők nem kifejezetten jóképűek, de nem is csúnyák, nevezzük csak helyesnek. Rengeteg ilyen huszon/harmincéves tipikus +175-ös, enyhén vékony/szolid mackós/sportos alkatú pasit látok barátnőkkel a legkülönbözőbb helyeken, ahol általában szerelmes párokat lehet látni. Rendben, ez a nagy átlag. De mi van a többivel? Ha tényleg annyira számítana a belső/habitus/kommunikációs képesség stb. a külső ellenében, ahogy azt sokan állítják, akkor nem csak a fent definiált van ennél jobb kaliberű pasikat látnék kézen fogva sétálni és csókolózni a barátnőikkel. Vagy az is lehet, hogy csak az átlag vagy afeletti pasik rendelkeznek megnyerő személyiséggel/jó beszélőkével/humorral stb. Valaki légyszíves adjon valami racionális magyarázatot! A válaszaitokat előre is köszönöm.
Én, amikor ilyen vitás kérdés van, kimegyek az utcára, és a szememnek hiszek. Háromféle eshetőséget látok előfordulni ebben a dologban, a fiatal korosztályban. a) Helyes férfi - helyes nő, b) Helyes férfi - átlagos nő, c) Helyes férfi - ronda nő. Kisebb számban, de előfordul átlagos férfi is nővel.
Nekem gondolom 35 felett lesz esélyem valami kiélt nőnél. Remélem nem találok benne egy ottfelejtett péniszt.
Az én párom nem éri el a 175-öt, nem találtam jóképűnek és amikor megismertem nem volt épp a szépsége tejében sem. Nagyon véznának is látszódott a ruháiban. Én is akkor kezdtem beleszeretni, ahogy egyre jobban megismertem.
Ez a mi történetünk és azóta is együtt vagyunk és boldogok vagyunk.
35-ös.
Örülünk nektek,gratula hozzá tényleg. Most az 1 millióból egynek sikerült,mert szerencsés volt. Ettől még az általános nem ez lesz sajnos.
És pont itt van a kutya elásva,a 25 évem alatt egyetlen nő sem adott még csak esélyt sem arra,hogy megismerjen egyáltalán...
Így pedig végképp lőttek a dolognak...
És egyébként igen, szép és jó hogy van 1-2 szerencsés,akinek összejött. Tényleg. De attól még az általános nem ez sajnos. És a környezetemben is azt látom,hogy aki nem az a tipikus menő gyerek,azt levegőnek nézik a nők. Maximum ha nincs más a közelben,és szükségük van valamire,akkor odajönnek megkérdezik amit szeretnének,és mennek is tovább. Velem ez történt legutoljára is,de volt hogy kedves is voltam full idegen csajokkal,akiknek igazából én tettem szívességet,mert arrébb mentem és ültem másik asztalhoz, még széket is vittem oda nekik,mert kedves akartam lenni velük,és nehogy már ők cipeljék oda.
Sajnos ígyis úgyis semmibe néznek... :/
25/F
Kérdező, te csak ezt akarod látni. Az én férfi ismerőseim nagyobb része alacsonyabb nálam (175 centi vagyok). A többségnek van barátnője, felesége. A baráti körben is vannak alacsony srácok, külsőre különböznek, szám szerint hárman. Kapaszkodj meg: mindháromnak van komoly barátnője, még a 165 centisnek is aki az anyjával él. Az egyik barátnőmnek pl aki egymagas velem, 160 centis a férje, és 9 éve köszönik szépen, boldogok együtt. A munkahelyemen is vannak alacsony pasik. Az egyik takarító 1 fejjel alaconyabb nálam, 2 éve nősült meg. Az egyik közvetlen munkatársam kb 170 centi, neki évek óta élettársa van, a másik egy nő, 150 centi magas és épphogy picit magasabb nála a férje. És akkor most csak azokról beszélek akiket ismerek.
Az utcán sétálva, ha megyek vsárolni, vagy valami programra és utazom, sok alacsonyabb férfit látok barátnővel, feleséggel-a gyerekeikkel együtt is.
A helyesség-jóképűség pedig tényleg relatív. Akiket te annak tartasz, és belinkelted a képüket, mert szerinted helyesek, szerintem pl egyik sem az. Nem jönnek be. És biztosan nem én vagyok egyedül így ezzel. Ezek mind egyformán kisfiúsak nyálasak.
Az a vicces, hogy kb ilyen linkekre számítottam a leírás után. Nem is értem, a pasik miért hiszik azt, hogy a nőknek ez tetszik. Biztos van akinek igen, de szerintem a többség a férfias férfiakat szereti, nem ezeket...
Kedves kérdező!
Amit leirtál, amilyen képeket linkeltél, és a helyek, a sétálóutca a park, meg a kávézó, meg a teraszon ücsörgés....
ezek mind csak kirakat emberek. megcsinált, agymosott, mü.
a normális emberek ettől menekülnek. ki a természetbe, ahol más nincs, vagy egy házba, vagy vidékre vagy külföldre. vagy dolgoznak, vagy vidéken épitik a házukat, vagy egy sötét pincehelységben zenéthallgatnak, vagy egy külváros játszótéren ülcsörögnek.... lényeg hogy messze ettől az egész hányingertől.
Erről sajnos a mai korszellem is tehet, amikor a félisteni külsejű, kimeríthetetlen potenciájú alfahímet tolja a lányok arcába minden plakáton, szegény befolyásolható kis csitrik meg el is hiszik, hogy ez a valóság, és ilyen mindenkinek jut. Így fordulhat elő az, hogy pl. az átlagosakra rá se bagóznak, a jó pasinak meg egyszerre 4-5 barátnője is van, egymással is csalja őket, de neki "el van nézve".
Pénzzel lehet kompenzálni, ez is a korszellem hibája, miszerint annyit érsz, amennyi pénzed van, így egy átlagpasasnak még kevesebb a lehetősége. Én pl. nagyon kevés lánnyal találkoztam, aki kimondottan a tehetséget vagy a humort díjazná. Innen Pici Kacsát emelném ki személy szerint, még lógok neki egy Senátorral :)
Az a része egyébként igaz, hogy egyre több az egyedülálló szűz férfi, elég mondjuk ezt az oldalt megnézni. A technika is tehet róla ez stimm, viszont a technikának hála sokkal nagyobbak a párkeresés lehetőségei is. Amíg nem volt Internet, igen necces volt mondjuk ismerkedni valakiről az ország másik végéből, ma már ez 2 kattintás. Ezért is furcsa, hogy a felgyorsult kommunikációval nem javult ez a statisztika. Megfigyelni amúgy azt is, hogy egyre kevesebb házasság/együttélés van.
20:32, az helikopter, nem villamos :) egyébként Freudnak sokmindenben igaza volt, bár a vége felé ő is elkezdett baromságokat tényként beállítani, kezdve az Oidipusz-komplexussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!